Další psychopat ve Výměně manželek! Lukáš sprostě napadne náhradní manželku!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. února 2020 9:25

Výměna manželek se po několika týdnech relativního týdnu dočká dalšího psychopata. Právě tímto slovem označí náhradní manželka Lukáše z Přerova poté, co se mezi sebou ostře pohádají.

Poslední epizoda Výměny manželek se točila především kolem témat úklidu a hygieny. Tentokrát to nebude úplně odlišné. Čtyřicetiletá Lucie prý rodinu z Nového Boru hodně komanduje a s úklidem to přehání. S o jedenáct let starším manželem Martinem a dětmi Lukášem a Martou učinili kolektivní rozhodnutí přihlásit se do pořadu.

Druhá rodina žije v Přerově a rozhodla se přihlásit kvůli častým hádkám a rozdílným názorům na výchovu dítěte. Osmadvacetiletý Lukáš prý navíc musí mít za všech okolností pravdu, což během natáčení pozná i náhradní manželka.

Lukáš s Michaelou jsou spolu deset let a mají šestnáctiměsíční dceru Natálii, idylické soužití to ale není. Ve vztahu již došlo k oboustranné nevěře. Lukáš ukáže svou pravou tvář i o dvanáct let starší Lucii, která k němu na deset dní přijede ze severovýchodních Čech.

I před ní se totiž naplno projeví jeho nervózní a výbušná povaha. Lucie si všimne, že Lukáš velmi rychle mění nálady. Nakonec dojde k hádce, která se dost vyhrotí. Během té zazní i sprostá slova, a tak není divu, že ho náhradní manželka označí za psychopata.

Témata: Výměna manželek