Moje sladké tajemství

Svůj milostný život už definitivně pohřbila!

Stálého partnera už nemá herečka ze seriálu Modrý kód Sabina Laurinová (47) prý mnoho let. A to i přes to, že vypadá skvěle a rozhodně nemá důvod si během případného seznamování nevěřit. Bohužel mnohé milostné bolístky z minulosti ji měly utvrdit v tom, že jí bude lépe bez muže.

Zakoukala se do mladšího kolouška Naposledy byla nestárnoucí herečka spojována se svým trenérem Lukášem Bodečkem (31). O něj měla údajně hodně stát, neustále se mu dvořit a snažit se dostat do jeho srdce.

Ačkoli ale mělo být Lukášovi hodně příjemné, že se o něj uchází takto známá a krásná žena, prý od začátku věděl, že s ní do vztahu jít nechce. Tenkrát měl sehrát roli především věkový rozdíl. Bodečkovi sice měla být Laurinová sympatická, ale spíš to viděl na přátelský než milenecký vztah.

Asi ale netušil, jak jeho odmítnutí herečka špatně vezme, a že se jím bude ještě hodně dlouho trápit. Prý se do svého trenéra bezhlavě zamilovala a jen těžko snášela, když jí došlo, že tohle prostě fungovat nebude.

Zlomil jí srdce? Právě od té doby už se prý vyhýbá jakémukoli seznamování a v jejím okolí se dokonce spekuluje o tom, že už na muže úplně zanevřela. A to i přes to, že o ní má být mezi muži stále zájem.

A to nejen mezi padesátníky, ale klidně i mladšími. Bohužel ale Sabina prý momentálně chce řešit jenom práci a když už se s ní někdo snaží mluvit o jejím milostném život, prý to ihned stočí na jiné téma.

Jakoby se vnitřně utvrdila v tom, že už štěstí v lásce nikdy v životě nepozná. Samozřejmě to ale není jen kvůli tomu, že její údajný románek s trenérem nepřekročil přátelské hranice, ale především kvůli tomu, co si prožila v minulosti.

Má za sebou těžké rozchody Především pak rozchod s Josefem Vojtkem (54) byl pro herečku hodně složitou záležitostí, a to i přes to, že tehdy byla média na její straně a litovaly ji. Známý rocker ji měl tenkrát opustit kvůli krásné tanečnici Libuši Vojtkové (39), kterou si vzal nakonec za ženu.

Sabinu zrada z jeho strany dlouho mrzela, ovšem nakonec mu dokázala alespoň z části odpustit a dnes dokáží spolu fungovat alespoň jako rodiče společné dcery Valentýny (18). Příliš štěstí nenašla Laurinová ani ve vztahu se známým zubařem Karlem Kameníkem (52), který kvůli ní prý dokonce opustil rodinu. Sice to vypadalo, že společně stanou před oltářem, jenže nakonec se prý ukázalo, že je Karel pořádným sukničkářem a když se to provalilo, se svatbou byl utrum.

Tento rozchod byl tenkrát pro pro Sabinu o to složitější, že si ji vzal na paškál bulvár a mohla si o sobě přečíst mnoho velmi ostrých článků. Místo lásky tvrdě pracuje A není tak divu, že po tom všem, co si v životě s muži prožila, není snadné se znovu zamilovat. A když už to někdy v minulosti dokázala a alespoň na nějakou dobu zapomněla na všechny křivdy, které se ji staly, vždy to nakonec nedopadlo tak, jak si představovala.

Momentálně se tak plně soustředí na svou práci, především pak na seriál Modrý kód, kde má její role Mery hodně prostoru a také snaží být co nejlepší matkou nejen pro Valentýnu, ale i pro mladší Mají (11).

Narozeniny Katerina Brozova 50.let restaurace Soho

Ve starší dceři prý dokonce vidí samu sebe. „Když ji pozoruji, vidím sebe, když jsem začínala. Z holčičky, co nosila žáby po kapsách a všude trhala kytky, je už slečna. Studuje muzikál na Ježkově konzervatoři,“ pochlubila se herečka.

Mladší Maja je zase plánovacím typem, prý už ví, že bude zpěvačkou, která hraje na ukulele. Někdy to s nimi má ale i pořádně složité a je jasné, že pro ni není vychovat dvě dcery vůbec snadným úkolem. „Musím ty manýry mých dětí nějak přežít,“ dodává Sabina.

Na randění vlastně nemá ani čas A když se nad tím tak vlastně zamyslíme, tak ji aktuálně práce a péče o děti zabírá tolik času, že si do toho jen horko těžko ještě může hledat partnera svých snů.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden