Close search

Ashley Brooke odhaluje krásu i syrovou realitu života v New Yorku

Instagram.com/itsashbrooke Zdroj: Instagram.com/itsashbrooke

V mediálním světě se Ashley Brooke už nějakou dobu pohybuje. Sama přiznává, že se odpojila od svých cílů, priorit a potřebovala změnu. Založila magazín The Fifth Floor a je přesvědčena, že každý takové místo potřebuje. Nezáleží jestli se jedná o fyzické místo, nebo imaginární v hlavě každého

Mnoho žen vidělo seriály jako Sex ve městě, Přátelé, Gossip Girl, nebo Girls. Všechny tyto seriály se odehrávají ve slavném New Yorku. Ashley Brooke ve svých videích odhaluje zákoutí tohoto města.

Kdo je Ashley?

Tato dlouhovlasá kráska je známá YouTube hvězda. Narodila se 14. dubna 1988 ve Spojených státech. Její Instagram sleduje více jak 140 tisíc sledujících z celého světa.

Vynikající blogerky a vlogerky se nacházejí všude po světě. Životní inspiraci si lidé mohou brát od slečny, která přišla o nohu a žije v Brazílii, od andělské Alyssy z Los Angeles, nebo od slečny pocházející z Ruska, která se kvůli vyčerpanosti přestěhovala na úžasný ostrov Bali. Dalším zajímavým místem, který ve výběru ještě není, je New York.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ashley Brooke (@itsashbrooke),

YouTube hvězda

Svou popularitu si u sledujících zasloužila hlavně díky videím „Get Ready With Me“. Samozřejmě natáčí videa, která se týkají kosmetiky, životního stylu, cvičení, stěhování do jejího nového bytu v New Yorku, ale i celkově tohoto velkoměsta.

U všech vlogerů jsou videa, která jsou více nebo méně populární. Ashley video o „ombre“ získalo více jak milion zhlédnutí a stalo se jedním z nejúspěšnějších.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ashley Brooke (@itsashbrooke),

The Fifth Floor

Své schopnosti a tvůrčí talent posunula na vyšší úroveň. Pro sebe a své fanoušky založila digitální módní magazín The Fifth Floor.

„Po roce, kdy se cítila ztracena a odpojena od svých cílů a priorit, naše zakladatelka Ashley Brooke začala hledat způsoby, jak tuto jiskru znovu získat a vrátit se k tomu, co miluje. Rozhodla se, že potřebuje změnu,“ uvedla na svých stránkách.

Toto místo v New Yorku existuje, přímo v centru Manhattanu. Jenže u Ashley se jedná o zcela něco jiného. Jejím záměrem je, aby místo „The Fifth Floor“ mohli zažít všichni lidé i když pocházejí z jiného státu a nemohou se do velkoměsta vydat.

Ashley věří, že každý potřebuje své vlastní The Fifth Floor. Místo, kde nikdo nikoho nesoudí, kde se může cítit dobře a sám sebou. Člověk se nemusí fyzicky přestěhovat do jiného baráku a pátého patra, jak to bylo u Ashley. Jedná se o změnu prostředí, ve kterém se žije, změna komunity, do které člověk zapadá a změna každodenních aktivit, které vykonává. The Fifth Floor také představuje oblíbenou kavárnu, do které člověk zavítá, lavičku kde čte, nebo pouze místo v hlavě, kde najde svůj klid a unikne před negativními lidmi.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ashley Brooke (@itsashbrooke),

Nejčtenější články