Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Johnny Depp zahání smutek z rozchodu prací: V novém filmu Minamata není k poznání

Johnny Depp zahání smutek z rozchodu prací: V novém filmu Minamata není k poznání
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další fotografie
NOVÝ FILM
Johnny Depp už za pár dní zazáří ve filmu Minamata. V pracovním životě mu to stále šlape, ale v osobním životě nemá stárnoucí hollywoodský bouřlivák zrovna nejlepší období. Vztah s ruskou kráskou Polinou Glenovou je minulostí. Hořkost zkouší rozpustit i natáčením s kapelou plnou hvězdných jmen.

Kapela Hollywood Vampires ve hvězdném složení Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry a další nedávno vystoupila v kalifornském Anaheimu na koncertě věnovaném charitě. Depp se objevil na pódiu plný energie a nadšení v punkovém outfitu, ve kterém omládl o aspoň 20 let.

Hollywood Vampires - kapela plná hvězdných jmen

Kapela Hollywood Vampires, kterou dal dohromady právě herec a zpěvák Johnny Depp, funguje už od roku 2015 a má na kontě dvě studiová alba Hollywood Vampires (2015) a Rise (2019). Na jejich první desce se objevili hosté jako Paul McCartney a Christopher Lee. Na letošní rok tahle rocková sebranka, která si pořád užívá jako v sedmdesátkách, plánuje turné po Evropě. Od srpna do září navštíví hvězdy 17 měst, nejblíže k ČR se objeví 27. srpna 2020 na rakouském Burg Clam.

Kalifornský koncert byl ochutnávkou toho, jaké pecky kapela na turné chystá. Publikum si užilo nefalšovaného rocku a divokého životního stylu. Koneckonců i název kapely vznikl z názvu baru, kde se členové dali do kupy. A ačkoliv slavná 70. léta všichni pamatují, zestárnout odmítají.

Minamata - vážné téma a Depp k nepoznání

Hudba samozřejmě není jediný Deppův současný projekt. Letos se objeví ve filmu Minamata režiséra Andrewa Levitase, kde hraje fotoreportéra Eugena Smitha. Ten v 70. letech zachytil v Japonsku znečištění a otravu způsobené rtutí z nedaleké chemické továrny a dostal fotky do největších světových médií. Johnny Depp v novém filmu v šedivém plnovousu a s brýlemi na první pohled vůbec není k poznání.

Štěstí talentovanému fešákovi schází pouze v osobním životě. Od rozchodu s o tři dekády mladší ruskou tanečnicí Polinou Glenovou zůstává sexy pirát z Karibiku nezadaný. Kdo ví, možná se to během turné změní.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy