Prci, prci, prcičky: Na táboře: Nečekaná reálná nahota a šokovaný komparz

Prci, prci, prcičky: Na táboře je čtvrtý ze série filmů Prci, prci, prcičky natočený přímo na video. Hlavním hrdinou filmu je Matt Stifler, bratr Stevea Stiflera.
Zdroj: TV Nova
Prci, prci, prcičky: Na táboře je čtvrtý ze série filmů Prci, prci, prcičky natočený přímo na video. Hlavním hrdinou filmu je Matt Stifler, bratr Stevea Stiflera. Stiflerův mladší bratr Matt musí proti své vůli strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře.A průšvihy se skrytými kamerami a žhavými praktikantkami na sebe nenechají čekat.Ale pak se zamiluje do Elyse, kamarádky ze skupiny a jeho úsilí potlačit své choutky nezůstává bez následků. + 5 fotek+ 6 fotek

Prci, prci, prcičky: Na táboře je čtvrtý ze série filmů Prci, prci, prcičky natočený přímo na video. Hlavním hrdinou filmu je Matt Stifler, bratr Stevea Stiflera. Matt je donucen účastnit se nechvalně známého hudebního tábora, kde potká dívku svých snů a díky ní je nucen změnit své způsoby. Podaří se mu to?

Petra Járková
Petra Járková 19. 02. 2020 16:00

Matt Stifler, mladší bratr Stevea Stiflera, chce pokračovat v rodinném businessu - natáčení filmů, a tak chce svému bratrovi dokázat, že je dobrý na to, aby se stal Stifmeistererem. Matt s přáteli postříkají pepřovým sprejem hudební nástroje kapely, která má zahrát absolventům školy. Školní konzultant Chuck Sherman rozhodne, že trestem pro Matta by mělo být léto na hudebním táboře. Sherman doufá, že si tam Matt najde přátele a nebude následovat svého bratra, kterého nenávidí.

Skutečná stránka

Matt Stifler v podání Tada Hilgenbrinka nakupoval video vybavení na www.spychest.com. Tato stránka je skutečná a opravdu toto vybavení nabízí.

Rachel Bilson

Do role Elyse byla zvažována Rachel Bilson. Ta měla svůj televizní debut v roce 2003. V témže roce začal i seriál O.C., ve kterém ztvárnila jednu z hlavních rolí - Summer Robertsovou. Od roku 2011 se objevuje v hlavní roli dr. Zoe Hartové v seriálu Doktorka z Dixie.

Nečekaná nahota

Tad Hilgenbrink  alias Matt Stifler opravdu ve scéně, kde se vysvleče před dívkami při hře na fanty, odhalil úplně vše. Ovšem neinformoval je o tom předem. Dívky si myslely, že jeho intimní partie zůstanou zakryté, takže jejich reakce byly opravdové.

Sestavená hudební skupina

Kapela, která se ve filmu objevuje, je sestavená ze členů skupiny Riverside Community College v Riverside v Kalifornii. Tam byl film i natočen, konkrétně v Malibu.

NA FOTKY Z KOMEDIE PRCI, PRCI, PRCIČKY: NA TÁBOŘE SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články