Hlavní obsah

Zdeněk Vlček a Sen otvírají Omalovánkou oči snílkům

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapela Zdeněk Vlček a Sen startuje. Svým prvním klipem k písni Omalovánka otevírá oči snílkům a předkládá cestu tvrdé píle, která vede ke splnění vlastních snů. Na Novinkách.cz má premiéru.

Zdeněk Vlček a sen v klipu k písni OmalovánkaVideo: archiv kapely

 
Článek

Nový hudební projekt vznikl díky spolupráci zpěváka a skladatele Zdeňka Vlčka, baskytaristy Romana Dvořáka a klavíristy Zdeňka Horáka. Dnes uvádí na trh singl a videoklip Omalovánka. Režie a kamery se ujal Petr Špetla. Produkce Aleš Zenkl.

Ústředním motivem klipu je, podle slov Vlčka, cesta za naplněním vlastního snu. „Každý máme nějaký sen a každý z nás musí překonat spoustu úskalí, nedůvěry a vnitřních soubojů při pokusech o jeho naplnění,“ tvrdí.

Hlavní roli v klipu ztvárňuje dívka jménem Omalovánka, kterou ztvárnila blogerka Kateřina Umová. „V obrazech symbolizuje náročnou, ale zároveň krásnou cestu za životním snem," dodává autor textu a hudby.

Velmi důležitou úlohu odvedli také žáci a učitelé ze základní školy Jednička v Jičíně. Klip, který se točil na čtyřech lokacích v Trutnově v týmu 86 lidí, se podařilo natočit za sedm hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám