Close search

Camila Coelho: Světová influencerka z Brazílie začínala jako vizážistka

Instagram.com/camilacoelho Zdroj: Instagram.com/camilacoelho

Na Instagramu ji sleduje více jak osm milionů lidí. Narodila se v Brazílii, ale již mnoho let žije v USA, kde začala pracovat jako vizážistka pro značku Dior. YouTube svět ji oslovil, začala se zdokonalovat v líčení a své postupy nahrávat. Po pár letech se začala svým koníčkem živit

Camila Coelho není v mediálním světě žádný nováček, Na svém instagramovém účtu má skoro devět milionů sledujících.

Kdo je Camila?

Camila se narodila 27. února 1988 ve Virginópolis v Brazílii, ale už mnoho let žije v USA. Tam se přestěhovala se svou matkou, po rozvodu. Jako holka se zamilovala do Beauty produktů a začala pracovat jako vizážistka pro Dior. V té době začal být YouTube kanál více populárnější, Camila začala nahrávat videa a raketovou rychlostí se stala významnou beauty kráskou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený CAMILA COELHO (@camilacoelho),

Módu má v malíčku

Každý člověk má jiný styl oblékání. Takže se každé ženě líbí i jiná blogerka a influencerka. Camila se obléká opravdu velice žensky, miluje šaty a nebojí se chodit v opravdu mini šatičkách. Její styl si oblíbilo velké množství lidí a díky svým příznivcům se stala slavnou ženou ve světě blogu.

Tato kráska sedí vždy v prvních řadách světových módních show. Létá na významné týdny módy, které se odehrávají v New Yorku, Paříži a mnoha dalších metropolích. Můžete ji vidět po boku včeličkové královny Negin Mirsalehi, se kterou je dobrá kamarádka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený CAMILA COELHO (@camilacoelho),

Vlastní firma

Fanoušci se po dlouhé době dočkali a mohou si koupit přesně takové kousky, které nosí. Vytvořila vlastní značku a její kousky si mohou lidé pořídit v internetovém obchodě Revolve, nebo na oficiálních stránkách.

Mnoho blogerek se po čase odhodlá a své soukromí odhalují stále více. Ve svých YouTube videích odhaluje jak se líčí, upravuje si vlasy, cvičí, nebo bydlí. "Miloval jsem to a Icaro to považoval za fantastické."

Nejčtenější články