Hlavní obsah

Po úspěšném koncertě Davida Stypky zahrají v Kroměříži Kryštof, Jakub Smolík i Karel Plíhal

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák a kytarista David Stypka vystoupil 18. února v Divadelním sále Domu kultury v Kroměříži. Koncert, na kterém ho doprovodila skupina Bandjeez, trval bezmála dva hodiny čistého času a zpívající skladatel měl u kroměřížského publika velký úspěch.

Foto: Robert Rohál

David Stypka a skupina Bandjezz v Kroměříži.

Článek

David Stypka zazpíval nejen své dnes už hity (Kříž, Jericho, Láska není, Nebolelo, Loučit) ale také novější písničky. Překvapivý byl i známý duet Dobré ráno, milá, kterou natočil s Ewou Farmou, ale v případě kroměřížského koncertu si jej vedle zpěváka zazpívala dobrovolnice z publika.

Vedle toho získal zkušený zpěvák u obecenstva další plusové body - to když mezi písněmi zvolil sympatické a vtipné průvodní slovo.

„Podle mého je to mimořádně talentovaný zpěvák a kytarista, který má nejen fantastický hlas, ale k tomu ještě vlastní skladby a vlastní texty. Jeho melodický a svižný pop-rock, který má přesah k blues, jazzu nebo soulu, mě bere za srdce... Navíc je to sympaťák. I když vím, že to nemá po zdravotní stránce jednoduché, moc mu fandím a přeju jen to nejlepší. Každopádně mu dnes večer kroměřížské publikum udělalo radost, bylo fantastické,“ nechal se slyšet jeden z návštěvníků Pavel Hora.

Z nejbližších koncertů, které připravuje Dům kultury v Kroměříži, se může publikum těšit na vystoupení skupiny Kryštof (19. 3.), recitál Karla Plíhala (2. 4.) a jubilejní koncert Jakuba Smolíka s hostem Petrem Kolářem (16. 4.).

Reklama

Výběr článků

Načítám