Společnost TOMMY STACHI s. r. o. spustila automatické stahování výpisu z účtu!

Moderně smýšlející společnost TOMMY STACHI s.r.o. se snaží neustále vylepšovat a zrychlovat proces vyřízení úvěrů, a tak přichází s další novinkou. Nově mohou klienti využít automatické stahování výpisu z účtu díky implementaci fintechového prvku umožňujícího přímý přístup na bankovní účet klienta.

A jak to celé probíhá? Stačí si v příslušném kroku žádosti o úvěr zvolit možnost "Nahrát výpisy z účtu automaticky", vybrat si svou banku, zadat zabezpečené přihlašovací údaje a výpisy z účtu za požadované období se stáhnou jednorázově. Jsou v zašifrované podobě, nikam se neukládající a po přihlášení se ihned smažou.

Doložit výpis z účtu je tedy nyní mnohem jednodušší! Odpadá zdlouhavé stahování výpisů z internetového bankovnictví a znovu vkládání do žádosti o půjčku. A díky již zavedenému elektronickému podpisu smluv je celý proces zpracování a vyřízení půjčky rychlejší a peníze jsou vyplaceny obratem.

A proč si vybrat pro řešení své finanční situace právě společnost TOMMY STACHI s.r.o.? Protože i nadále mohou klienti využít akce „Až 100 % úroků zpět“ a ještě dostanou ke každé půjčce dárek v podobě voucheru na nákup v internetovém obchodě MALL.CZ.

Přesvědčte se sami, stačí si jen zažádat o půjčku a přihlásit se do Klientského centra!

Kontakt: www.tommystachi.cz

Klíčová slova ČR-finance-internet-banky-služby-firmy-Tommy Stachi

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.