Vedoucím tématem Hannoverského veletrhu bude průmyslová transformace

Firemní aktuality Firemní aktuality
— vydáno 20. února 2020

Téma Industrial Transformation odkryje šance, které plynou z nových technologií, změny chování na straně poptávky a rostoucího povědomí o nutnosti ochrany klimatu. Předního průmyslového veletrhu HANNOVER MESSE se ve dnech 20. – 24. dubna zúčastní okolo 6 000 vystavovatelů.

AKTUALIZOVÁNO: V důsledku koronavirové epidemie byl veletrh Hannover Messe přeložen na termín od 13. do 17. 7. 2020.

Digitalizace, individualizace a ochrana klimatu. Tři megatrendy, které jsou motorem proměny průmyslu. V současnosti je průmysl konfrontován s výzvami rámcových ekonomicko-politických podmínek a průmyslová klientela tak dnes má zcela jiné požadavky. Výzkum, vývoj, výroba, logistika a energetika se přizpůsobují novému chování na straně poptávky a mnohé firmy tak stojí před výzvou, jak tuto proměnu aktivně spoluutvářet. Součástí veletrhu HANNNOVER MESSE budou samozřejmě i témata jako Průmysl 4.0, Logistika 4.0, umělá inteligence, 5G a emisně neutrální výroba stejně jako řešení pro lehké konstrukce nebo další vývoj elektropohonů. Návštěvníci veletrhu HANNOVER MESSE zde najdou všechny technologie od komponent přes systémová řešení až po digitální ekosystémy. 

Vydejte se do Hannoveru s bezplatnou vstupenkou

Jako mediální partner českého zastoupení veletržní správy Deutsche Messe vám přinášíme možnost získání bezplatných permanentních elektronických vstupenek (eTickets), které najdete na následujícím odkazu: www.hannovermesse.de/ticketregistration?PUPDG

Kliknutím na odkaz se dostanete přímo k registračnímu formuláři, přes který si elektronické vstupenky zaregistrujete a aktivujete. Na uvedeném odkazu je připraveno 200 vstupenek. Po registraci a aktivaci vstupenky obdržíte od veletržní správy Deutsche Messe v příloze e-mailu osobní vstupenku, kterou si ve formátu A4 vytisknete a předložíte při vstupu na výstaviště. Berte prosím na vědomí, že pro získání bezplatné elektronické vstupenky je zapotřebí předchozí on-line registrace a aktivace, které doporučujeme provést již před návštěvou veletrhu. Elektronické vstupenky jsou permanentní vstupenky platné po celou dobu konání veletrhu, avšak nejsou platné jako jízdenky pro veřejnou dopravu.

Více o veletrhu se dozvíte přímo na webových stránkách hannovermesse.com

Další článek: Univerzální rychlovýměnný systém pro manipulaci s díly o hmotnosti až 50 kg