Výměna manželek ho změnila: Psychopat Lukáš promluvil!

Lukáš z Výměny manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 19:31

Účastníci Výměny manželek si díky účasti v reality show mnohdy uvědomí zajímavé věci. Lukáš, kterého náhradní manželka označila za psychopata, je toho dobrým příkladem. Jak se změnil?

Ve středeční Výměně manželek se divákům představil Lukáš, jehož vztah s Michaelou byl poznamenaný oboustrannou nevěrou. Do oka si zaměstnanec stavebnictví nepadl ani s náhradní manželkou Lucií, které ho mimo jiné označila za psychopata. 

Jak vás stars24.cz informoval, Lukáš nakonec soužití s ní nevydržel a nechal Výměnu předčasně ukončit. Na závěrečném setkání obou párů ale slíbil své partnerce Míše, že navštíví manželskou poradnu nebo psychiatra. Dodržel sliby?

Televize Nova, která pořad vysílá, pár z Přerova kontaktovala. „Všechno, co jsem slíbil, jsem dodržel,“ chlubil se Lukáš a jeho partnerka to potvrdila. „Teď už je to dobrý, všechno se změnilo k lepšímu,“ svěřila se Míša.

„Máme nové bydlení, do manželské poradny jsme šli, čekáme druhé dítě. Daří se nám dobře, žena má větší možnost, už prostě nejsem takovej blázen. Jezdíme na společné výlety, trávím víc času s malou a zapojuju se do domácnosti,“ prozradil ještě hrdý otec.

Témata: Výměna manželek