Hlavní obsah

Raonic - Johnson 7:6, 6:3Velkým mužům se v Delray Beach daří. V semifinále jsou Raonic i Opelka

Tenisté s dělovým servisem postupovali na turnaji v Delray Beach do semifinále. Kanaďan Miloš Raonic porazil domácí naději Stevea Johnsona 7:6, 6:3. Ve dvou setech pak uspěl také Reilly Opelka, který nenabídl Korejci Kwon Sun-uovi jediný brejkbol a za necelých 70 minut postopupil mezi nejlepší čtyři.

Foto: Sport.cz

Kanadský tenista Milos Raonič.

Článek

A právě duel mužů, jejichž servis patří k jednoznačně tomu nejlepšímu, co na okruhu můžeme vidět, nabídne semifinále turnaje v Delray Beach.

Finalista tohoto turnaje z roku 2017 Miloš Raonic se po zdravotních lapáliích dostal do semifinále některého z turnajů poprvé od června loňského roku, kdy se mu to povedlo na antuce ve Stuttgartu.

Čorič odvracel setboly

Program turnaje v Rio de Janeiru ovlivnil nepříjemný déšť, přesto své utkání stihl dohrát dvaatřicátý tenista světa Borna Čorič. Ten v první sadě odvrátil tři setboly a vyrovnaný první part rozhodl těsnou výhrou ve zkrácené hře.

V druhém setu pak už nenabídl Italovi Sonegovi jedinou možnost k prolomení servisu a po více než dvou hodinách se stal po Chilanovi Garinovi druhým semifinalistou turnaje.

Tenisový turnaj mužů v Delray Beach v USA (tvrdý povrch, dotace 673.655 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Raonic (2-Kan) - Johnson (USA) 7:6 (8:6), 6:3
Opelka (4-USA) - Kwon Sun-u (Korea) 6:3, 6:4
Tenisový turnaj mužů v Riu de Janeiro (antuka, dotace 1,915.485 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Čorič (5-Chorv.) - Sonego (It.) 7:6 (7:5), 6:3.

Reklama

Související témata: