GPS dohled pro osobní i kamionovou dopravou

GPS dohled pro osobní i kamionovou dopravou

SDÍLEJTE

 

Pokud chcete mít vozový park své společnosti pod kontrolou, měli byste zvažovat GPS systém. V posledních několika letech se technologie natolik zdokonalily, že vám dokáže GPS dohled vygenerovat i elektronickou knihu jízd, což vám ušetří spoustu práce. Vaši zaměstnanci tak nemohou zneužívat a falšovat své cesty. V následujících řádcích vám o GPS systému prozradíme více informací.

Zaměstnanci mají noční můry z toho, že mají denně zaznamenávat informace o provozu vozidla. Jestliže hledáte způsob, jak svým pracovníkům usnadnit práci, stejně tak i získat přehled o tom, kdy a kam jezdili, využijte systém Positrex. Dostanete přehled o provozních nákladech i stylu jízdy. V neposlední řadě zajistíte svá vozidla proti případným krádežím. Udělejte maximum.

Elektronická kniha jízd

Hlavní předností GPS sledování vozidla je automatické generování knihy jízd, která vám poskytne informace o aktuální poloze, rychlosti, teplotě a stavu baterie. Uvidíte tak, kdy je nezbytné vyměnit baterii, aby se vašemu pracovníkovi nestalo, že nenastartuje. Positrex

posílá také notifikace, které obdržíte přímo na telefon.

Chráníte vozový park před krádeží

Vozidla se neustále kradou, zejména značky jako Škoda Auto a Volkswagen. Pokud váš vozový park tvoří taková vozidla, měli byste uvažovat nad jejich ochranou. Positrex vám dokáže nabídnout pokročilé prvky, díky nimž dokážete vypnout motor na dálku. V kamionech jsou nainstalovány senzory, takže vás systém upozorní o případném odtahu a otřesu. GPS lokátor pro kamiony vám pomůže optimalizovat náklady.

Nainstalujete si na mobil, tablet či počítač program, v němž uvidíte kompletní pohled na kamiony, návěsy i přívěsy, zároveň i na osobní automobily. Positrex vás informuje o stavu hladiny paliva a dalších vlastnostech.

SDÍLEJTE