InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tábor smetl lídra ze Vsetína 7:2! Budějovice nepomohly

Brankář Jakub Korytar chytal proti Vsetínu spolehlivě. Ze 44 pokusů pustil pouze dva puky a pomohl Táboru výraznou měrou k vítězství 7:2. Hosté naopak gólmana už po první třetině vystřídali. , Autor: Josef Janda

Brankář Jakub Korytar chytal proti Vsetínu spolehlivě. Ze 44 pokusů pustil pouze dva puky a pomohl Táboru výraznou měrou k vítězství 7:2. Hosté naopak gólmana už po první třetině vystřídali.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Hned den po neúspěšném utkání s Porubou naskočili extraligoví dorostenci HC Tábor v sobotu k další důležité domácí bitvě ve skupině o udržení. Hokejisté Vsetína zvítězili v pátek v Českých Budějovicích a poskočili na první místo. Lídr vstoupil dobře i do utkání v Táboře a po dvou minutách vedl. Tím se však hokejisté z Valašska na dlouhou dobu odmlčeli a vládly táborské prapory. Kohouti nasypali nakonec svému soupeři krásných sedm branek a svým rekordním vítězstvím v sezoně 7:2 stále živí naději na přímou záchranu.

 

Svěřenci trenéra Tomáše Matušíka to ale nebudou mít jednoduché. Vsetín sice porazili, nicméně Budějovice ztratily v posledních pěti minutách zápas s Porubou, a tak se bodový rozdíl mezi Táborem a Porubou nezměnil. Kohouti zůstávají o dva body až na 5. místě, které už záchranu nezaručuje. V příštím zápase v sobotu 29. února se Táborští utkají doma od 12 hodin právě s Budějovicemi, kde jim však kvůli trestu bude chybět kapitán Adam Kofroň.

HC Tábor – VHK ROBE Vsetín 7:2 (3:1, 3:0, 1:1), branky a nahrávky: 6. Šimák (Bečvařík, Eremiáš), 12. Cháb (Kundrát, Eremiáš), 13. Matašovský (Šimák, Bečvařík), 21. Kofroň (Eremiáš, Cháb), 23. Kundrát (Eremiáš), 30. Kofroň (Šťastný, Adamec), 52. Polák (Eremiáš) – 2. Bednařík, 59. Babeliak (Kunst, Tobola), rozhodčí Červenka – Hradil, Štěpánek, vyloučení 10:6, využití 2:1, 50 diváků.

HC Tábor: Korytar (Jansa) – Kofroň, Adamec, Herda, Šťastný, Bečvařík – Janda, Eremiáš, Kundrát, Čančura, Cháb, Polák, Matašovský, Souš, Vaněk, Šimák.

VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (21. Janura) – Šedlbauer, Velikovský, Kočí, Fojtík, Krajčík, Kunst – Bednařík, Rybár, Rigo, Babeliak, Tobola, Hrnčíř, Dědek, Kovář, Čajanová, Jurek.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete další podrobnosti. Trenér Tábora Tomáš Matušík zmíní spoustu pozitivních věcí, nicméně si přečtete také o jeho nespokojenosti. Co ho na utkání rozlítilo?

Autor pěti asistencí Adam Eremiáš srovná zápas s pátečním utkáním s Porubou a okomentuje i svůj pětibodový přínos. Co říká na situaci v tabulce a na trest pro kapitána Kofroně? Právě Eremiáš povede kohouty do příští bitvy s Budějovicemi jako kapitán.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace