InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko na závěr základní části rozstřílelo Český Krumlov, ve čtvrtfinále ho čeká Pelhřimov

MILEVSKO – Hokejisté Milevska v sobotu zakončili základní část krajské ligy domácím zápasem proti Českému Krumlovu. Zásadní tajenku posledního kola, zda postoupí do play off z osmého místa Milevsko nebo Hluboká nad Vltavou, už ale rozluštil odpolední zápas mezi Radomyšlí a Hlubokou. Hosté totiž nebodovali (8:4) a tak bylo jasné, že poslední místenka do vyřazovací části už připadne Milevsku. V utkání proti Krumlovu tak šlo jen o vyladění formy a pohody pro vyřazovací část. To se domácímu týmu povedlo parádně, když se s dlouhodobou fází sezony rozloučil jedním z nejlepších letošních výkonů a do té doby druhý Český Krumlov na domácím ledě smázl 7:1. Pět branek nasázeli svěřenci trenéra Michala Štycha v početní výhodě, skvěle zachytal i gólman Michael Panec, který kryl mimo jiné dvě trestná střílení Slavoje.

Nyní už následuje play off, ve kterém vzduchotechnici jako osmý tým základní části vyzvou suverénního vítěze z Pelhřimova. První zápas se hraje v pátek 28. února na ledě soupeře, odveta v neděli 1. března v Milevsku (17). Hraje se na dva vítězné zápasy.

• 22. kolo – sobota 22. února
HC Milevsko 2010 – HC Slavoj Český Krumlov 7:1 (1:1, 3:0, 3:0). Branky a nahrávky: 18. Kadilák (Šimák, Suchan), 22. Pouch (Hastrman), 27. Bouška (Müller), 30. Müller (Hamerle), 41. Kadilák (Šimák, Suchan), 42. Hastrman (Hamerle, Radosta), 47. Šimák (Suchan) – 12. Klíma (Lukeš, Ungr).

Milevsko: Panec – A. Hájek, Bouška, Tampier, Hastrman – Radosta, Müller, Hamerle – Pouch, Suchan, Jíška – Šimák, Kadilák.

Český Krumlov: Pícha (30. Spáčil) – Čížek, Gallistl, Břečka, Řepa, Svoboda, Vávra – Lukeš, Ungr, Klíma – Kadlec, Vondřich, Krcho – Michalec, Hakl, Vodička – Berný.

Další zajímavosti přineseme ve středečních novinách. Chybět nebude hodnocení trenéra Michala Štycha nebo dvougólového střelce Štěpána Kadiláka, který prozradí, jak tým vnímal, že už bylo o postupu rozhodnuto před zápasem, nebo co očekává od čtvrtfinále proti Pelhřimovu. A bude moct sám nastoupit? Čtěte Milevské noviny!

Diskuse k článku - 20 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Pelhřimov bude nervózní toho mužem využít tak hodně štěstí budem držet palce vaší věrní fanoustci

    Vloženo 28.2.2020 11:46:15

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Kluci hodně štěstí v Pelhřimově držíme palce určitě na ne máte

    Vloženo 28.2.2020 11:35:37

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Trénují v 8

    Vloženo 25.2.2020 20:13:52

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Pokud číslo značí počet hráčů a ne čas tréninku...., tak je to k pláči. Absolutní degradace hokeje v Milevsku. Peníze vynaložené na cestu do PE by šlo využít lépe. Těm, co zde odsuzují jiný než "obdivný" pohled na současný stav doporučuji zalistovat v minulosti nebo se zeptat pamětníků doby zase ne tak nedávné a otevřít konečně oči.

      Vloženo 26.2.2020 05:29:33

      • anonymní čtenář 

        Reagovat

         

        a kdyby náhodou kluci v tom Pelhřimově vyhráli,tak tam budeš jako první vid v neděli doma na hokeji ty šmejde pomlouvačný.takovéhle řeči o využívání peněz mám nejraději,sám doma zahříváš jistě sedačku..vid

        Vloženo 27.2.2020 21:13:02

        • anonymní čtenář 

          Reagovat

           

          Nejsi nemocný!!! Zajdu si k doktorovi !!!

          Vloženo 28.2.2020 16:15:55

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Příští rok dělat všechno proto aby se vrátil Tollinger ( i když se nemají rádi s Kolářem)zpátky do Milevska jako trenér A- týmu ale i jako manažér A-týmu z různých důvodů, pak bych věřil že se to někam pohne v Radomyšli si ho nemůžou vynachválit tým má natrénováno a navíc hrají pěkný hokej za vše hovoří tabulka a výsledky

    Vloženo 24.2.2020 19:04:07

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Podívejte se na tu návštěvu 450 lidi kde chodí tolik lidí na hokej co mají říkat v Písku a v jiných městech určitě je tady hokej pořád nejpopulárnější sport je třeba udržet celé mužstvo po hromadě na příští sezónu a pak se podaří tu krajskou ligu vyhrat jen se nenechte odradit od rejpalu co vás urazí tem ani o hokej nejde těch věrných fandů tady bude pořád dost hodně štěstí na Pelhřimov určitě přijde dost lidí

    Vloženo 23.2.2020 22:25:41

« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace