InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko zahazovalo šance. Na Spartak to ale stačilo

MILEVSKO – Třetí přípravné utkání sehráli fotbalisté Milevska v sobotu 22. února na domácí umělé trávě proti příbramskému Spartaku, se kterým se utkali už v letní přípravě na půdě soupeře. Tehdy Milevšťáci vyhráli 2:0 a čisté konto udrželi také v zimní odvetě, tentokrát prohrál účastník středočeské I. A třídy dokonce 0:3. Svěřenci trenéra Miroslava Strnada byli ve vyloženě přátelském a pohodovém utkání bez velkých emocí jasně lepší. Zejména ve druhé půli, kdy bránil Spartak velmi lehkovážně a navíc fyzicky odpadl, si vytvořili plno šancí. Vázla jim ale finální fáze, takže branky vstřelili pouze povedenou hlavičkou v závěru první půle Jan Marvan, svým prvním gólem za A tým dorostenec Ondřej Souček a v závěru po pěkně zakončeném protiútoku také Matěj Volf – 3:0.

FC ZVVZ Milevsko A – SK Spartak Příbram 3:0 (1:0). Branky: Marvan, Souček, Volf. Rozhodčí: M. Jaroš. Bez karet. Přihlíželo 50 diváků.

Sestava Milevska: Pavel Dvořák – Martin Hejl, Vakoč, J. Kosobud, M. Málek – Volf, Maršík – Bártík, Marvan, Souček – Sedláček. Střídali P. Novotný, Sedlák a Kálal.

Další zajímavosti z utkání přineseme ve středečních Milevských novinách. Chybět nebude hodnocení trenéra Miroslava Strnada nebo rozhovor s mladíkem Ondřejem Součkem. Ten zhodnotí nejen sobotní výkon, ale také popíše, jaké rozdíly přináší dorostenecký a dospělý fotbal, nebo jak zvládal fyzicky náročné soustředění s dospělými chlapy. Čtěte středeční tisk!

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace