23. února 2020 • 20:00

SESTŘIHY: Kladno se dál topí, ruplo v Plzni 5:8. Verva slaví v boji o záchranu

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN | Tým Jaromíra Jágra se čím dál víc blíží k pádu z extraligy. Hokejisté posledního Kladna v 48. kole nezvládli přestřelku s Plzní, prohráli rozdílem 5:8 a připsali si jedenáctou porážku v řadě. Rytíři přitom v bitvě několikrát vedli, na Škodovku to však nestačilo. Litvínov nepromarnil šanci v domácím zápase s Karlovými Vary a díky výhře 6:4 odskočil od sestupového místa o pět bodů. Mladá Boleslav přehrála Hradec Králové 3:2 po nájezdech. Olomouc v posledním moravském derby základní části zvítězila 4:2 nad Kometou. Liberec porazil rozjeté Pardubice 4:1 a ukončil jejich sérii po čtyřech výhrách v řadě.



Z V VP PP P Skóre B
1. Liberec 52 30 5 2 15 179:131 102
2. Třinec 52 27 4 4 17 163:125 93
3. Sparta 52 21 14 1 16 174:145 92
4. M. Boleslav 52 22 10 6 14 155:124 92
5. Plzeň 52 27 2 7 16 162:142 92
6. Brno 52 21 5 6 20 143:156 79
7. Olomouc 52 20 5 7 20 123:129 77
8. Mountfield 52 19 5 7 21 130:136 74
9. K. Vary 52 16 9 5 22 174:168 71
10. Zlín 52 19 4 5 24 151:151 70
11. Pardubice 52 16 3 10 23 121:160 64
12. Vítkovice 52 14 8 5 25 134:175 63
13. Litvínov 52 16 3 9 24 153:173 63
14. Kladno 52 16 3 6 27 130:177 60
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Při velecenné výhře řádil matador Hübl

Domácí se dostali do vedení již po 82 vteřinách hry. Lukeš našel Pospíšila, který střelou od modré čáry překvapil brankáře Bednáře. Hned v zápětí hrál Litvínov přesilovou hru, ale vyrovnat mohli hosté. Mikúš v oslabení sebral puk Moravčíkovi a uháněl vstříc Janusovi, který ale předvedl výtečný zákrok.

Na druhé straně mohl zvýšit Mahbod, jeho bekhendový blafák skončil vysoko nad horní tyčkou. V osmé minutě prověřila domácího brankáře dvojice Kohout, Beránek, ani jeden ovšem nedokázal Januse překonat. O to se postaral až v 14. minutě aktivní Mikúš, který opět ujel obráncům a tentokrát rychlým blafákem uspěl. Následovala šance Grígera, ale uspěl až v 19. minutě Stříteský, jenž mířil od modré přesně k tyči.

V úvodu druhé třetiny měl šanci obránce Kudla, diváci už zvedali ruce, ale pohotovým zákrokem brance zamezil Bednář. V 29. minutě dotlačil Polák puk za bezmocného Januse, rozhodčí gól neuznali pro postavení hráče v brankovišti. Litvínovské to povzbudilo a Hanzl v 32. minutě připravil vyrovnání pro Gerháta. Již o 51 vteřin domácí vedli. Na konci ukázkové akce byl Trávníček. V závěru třetiny mohl přidat čtvrtý gól Hanzl, ovšem Mikúš na poslední chvíli puk hokejkou tečoval mimo tři tyče.

Domácí mohli hned v úvodních minutách závěrečné části odskočit, ale Mahbod, Lukeš ani Moravčík se proti výtečnému Bednáři neprosadili. To se povedlo až v 47. minutě. Hübl ujel obráncům, naznačil střelu, stáhl si puk do bekhendu a pohotově ho poslal mezi Bednářovy betony. Za pouhých 51 vteřin to bylo opět pouze o branku. Kohoutova střela z mezikruží skončila díky dvojité teči za bezmocným Janusem.

V další šanci byl opět Hübl, tentokrát stál sám před odkrytou branku a nedokázal trefit skákající puk. I díky tomu mohl Černoch vyrovnat. Zpět do vedením pomohla Vervě přesilovka, při hře čtyři na tři se po Pospíšilově přihrávce podruhé prosadil Hübl. Pojistku v podobě šesté branky přidal v 56. minutě po pěkné akci Kudla.

Ohlasy trenérů

Jindřich Kotrla (Litvínov): "První třetina byla velmi špatná. Sice jsme vedli 1:0, ale poté nás soupeř přehrál. Do druhé třetiny jsme stáhli hru na tři lajny, aby se kluci dostali do tempa. Soupeře jsme dostali pod tlak a otočili jsme výsledek. Nemělo by se nám doma stávat, že ze stavu 4:2 soupeř vyrovná na 4:4. Ale byly to pro nás nešťastné góly. Naštěstí teď kluci makají, dřou a dokázali to otočit a získat tři body."

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): "Prohra nás dneska dost mrzí. Nechali jsme na ledě všechno. Bohužel od začátku se utkání nevyvíjelo v naší režii, ale dokázali jsme otočit na 2:1. Měli jsme poté i dost příležitostí. Klíčovým momentem byla neuznaná branka na 3:1. Bohužel jsme poté dostali dva laciné góly. Hráči i pracovali tak, jak měli, dokázali jsme vyrovnat. Bohužel dvěma zbytečnými vyloučeními jsme darovali domácím výhru."

SESTŘIH: Litvínov - Karlovy Vary 6:4. Gólová přestřelka dopadla lépe pro domácí, dvakrát se trefil Hübl
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 01:22. Pospíšil, 31:07. Gerhát, 31:58. Trávníček, 46:57. V. Hübl, 52:26. V. Hübl, 55:28. Kudla

Hosté: 13:45. T. Mikúš, 18:12. Stříteský, 47:48. Kohout, 49:07. Černoch

Sestavy

Domácí: Janus (Honzík) – J. Říha, Moravčík, Štich, Ščotka (A), Kudla, Baránek, L. Doudera – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Hedberg, Gerhát, Válek – Helt, Jurčík, Trávníček.

Hosté: Bednář (Horák) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, D. Mikyska – T. Rachůnek (C), Gríger, Flek – V. Polák (A), Černoch, Koblasa – Kohout, T. Mikúš, O. Beránek – Šafář, Vildumetz, Šik.

Rozhodčí

Jeřábek, Bejček – Komárek, Špringl

Stadion

ZS Ivana Hlinky, Litvínov

Návštěva

5 695 diváků

HC VERVA Litvínov Vše o klubu ZDE

HC Energie Karlovy Vary Vše o klubu ZDE

Cingel vydřel Mountfieldu bod, nájezdy rozhodl Jeglič

Skóre zápasu se v úvodní desetiminutovce měnilo hned dvakrát. V obou případech se o to postarali kapitáni. Už ve druhé minutě se prosadil hostující Smoleňák, o čtyři minuty později vyrovnal obránce Ševc. Vedení mohl v polovině třetiny vrátit hostům Radovan Pavlík, jeho samostatní únik pokryl brankář Krošelj.

Stejnou šanci měl na druhé straně v prostřední periodě domácí Kousal, ale také Mazanec dokázal udržet puk na betonu ještě před brankovou čárou. Stav zápasu se tak měnil až v samotném závěru třetiny, když přes clonu dvou hráčů neměl Mazanec šanci vidět puk po střele Šťastného.

Domácí ve třetí třetině spíše kontrolovali jednogólový náskok, šancí nebylo k vidění mnoho ani na jedné straně. Brankář Krošelj měl více práce snad jenom při hradecké přesilovce při vyloučení Hrbase. Definitivní pojistku mohli dát Boleslavi při úniku dvou proti jednomu obránci Klepiš se Zbořilem, ale poslední bek Hradce jim šanci dokázal zmařit.

A tak přišel trest. V 58. minutě sice předvedl domácí brankář dva parádní zákroky, na třetí dorážku už ale byl krátký. Mladoboleslavští se ještě snažili branku odvrátit trenérskou výzvou, ale ani ta žádné porušení pravidel neodhalila. Gól Cingela platil. Prodloužení mohl odvrátit hned vzápětí Lunter, ale jeho dělovku vytěsnil vyrážečkou Mazanec.

V úvodu nastavené pětiminutovky byli aktivnější hostě, Krošelj si musel připsat tři dobré zákroky. Na druhé straně se pak vyřítil osamocený Zohorna, ale ani jeho blafák úspěch neslavil. V závěru předvedl nádhernou samostatnou akci Klepiš, ale v zakončení mu sjel puk z hole a muselo se do nájezdů. V základních pěti sériích se trefili domácí Bernad a hostující Cingel. O druhém bodu pak rozhodl v sedmé sérii Jeglič.

Ohlasy trenérů

Radim Rulík (Mladá Boleslav): "V první třetině byl Hradec lepší, měl více šancí a od více inkasovaných gólů nás ochránil gólman. Od druhé třetiny se začala hra srovnávat a ve té třetí jsme až na tu jednu situaci hráli dobře. Bohužel jsme si nedokázali závěr pohlídat, soupeř byl důrazný na brankovišti a vyrovnal. Z celkového pohledu zápasu byla asi remíza spravedlivá. My jsme samozřejmě moc rádi za bod navíc."

Vladimír Růžička (Mountfield HK): "Odehráli jsme dobré utkání. Měli jsme výbornou první třetinu, ve druhé to bylo už horší. Od třetí jsme zase přidali a nakonec se nám v závěru podařilo srovnat. Bohužel jsme dali jenom jeden nájezd, to se nedá vyhrát. Ale hráči podali dobrý výkon proti kvalitnímu soupeři."

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Mountfield HK 3:2sn. Vyrovnanou bitvu rozhodly až samostatné nájezdy, bod navíc vystřelil Jeglič
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 06:04. Ševc, 38:16. Šťastný, 65:00. Jeglič

Hosté: 01:44. Smoleňák, 57:29. Cingel

Sestavy

Domácí: Krošelj (Peters) – Hrbas, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Hrdinka – Skalický, Zbořil, Klepiš (A) – R. Zohorna, Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, Kašpar – P. Kousal, Najman, J. Stránský.

Hosté: Mazanec (Š. Lukeš) – Eklund, Nedomlel (A), Šidlík, Čáp, Šalda, F. Pavlík (A), Cibulskis – Perret, Klíma, Jergl – M. Chalupa, Lev, Dragoun – R. Pavlík, Cingel, Smoleňák (C) – Miškář, Koukal, Žejdl.

Rozhodčí

R. Svoboda, Pražák – Frodl, Kajínek

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

3822 diváků

BK Mladá Boleslav Vše o klubu ZDE

Mountfield HK Vše o klubu ZDE

Marná snaha Rytířů, Gulašovo komando jim uštědřilo 11. porážku v řadě

Domácí vstoupili do utkání aktivně a již po necelé půlminutě zakončil kombinaci prvního útoku před brankou nekrytý Kantner přesně pod břevno. Dalšímu náporu Indiánů hosté odolali a po akci Jágra mezi kruhy osamocený Barinka svižnou střelou protáhl gólmana Frodla. V 6. minutě už po šikovné přihrávce Kauta z otočky vyrovnal Bláha tečí na 1:1.

Následně se hra vyrovnala a v 10. minutě po zaváhání domácích při rozehrávce přidal zápěstím z levého kruhu Vampola druhý gól. O 68 vteřin později ale na druhé straně překonal nahozením od modré čáry Godlu Čerešňák a srovnal skóre. Během plzeňské přesilové hry poté Němec trefil jen pravou tyč a naopak při vyloučení Zdráhala v 18. minutě upravil na 3:2 přesnou střelou O'Donnell.

Úvod prostřední části patřil lépe se pohybujícím hostům, Zikmund ovšem v největší šanci zaváhal a udeřilo na druhé straně. Ve 27. minutě ještě střelu Straky stačil vleže vyrazit Godla, ale dorážející Kodýtek vyrovnal. Kladenský gólman za chvíli zlikvidoval se štěstím zakončení Gulaše a po polovině utkání si poradil i s dalšími střeleckými pokusy domácích.

Postupně se směrem dopředu opět vydali také hosté a akce se rychle přelévaly ve vysokém tempu na obě strany. Ve 38. minutě Rytíři nezužitkovali početní výhodu a naopak je od pohromy uchránil při Pourově úniku Godla.

Ve 41. minutě krátce po skončení přesilovky už skóroval po individuálním průniku agilní Gulaš a 34. gólem v sezoně vyrovnal klubový rekord Františka Černého. O půl druhé minuty později však ideální přihrávce Machače pohodlně vyrovnal na 4:4 Strnad. Divoký průběh pokračoval, když po Jágrově přihrávce dostal přesnou střelou z levého kruhu hosty do vedení Stach. Za pouhých 39 vteřin však stačil dorážkou Gulašovy střely vyrovnat Jánošík.

Drama nakonec rozhodl po zaváhání kladenské defenzivy skrytou střelou od modré čáry v 56. minutě Pulpán a chvíli na to uspěl i Kaňák ranou z pravé strany. Snížení Rytířům nepřinesla ani hra bez brankáře, kterou navíc zkrátil trest za špatné střídání. Po jeho uplynutí upravil po přihrávce Poura na konečných 8:5 Kodýtek.

Ohlasy trenérů

Ladislav Čihák (Plzeň): "Kladno vůbec nebyl jednoduchý soupeř, naopak my jsme s nimi měli v obranném pásmu obrovské problémy. Jejich útočníci se udrželi na puku. Myslím si, že jsme měli dnes na góly štěstí. Výsledek za tři body je pro nás zlatý, ale neodehráli jsme zápas extra skvěle. Z obou stran bylo utkání nepřesné a nervózní a my jsme měli štěstí, že se to přiklonilo k nám."

David Čermák (Kladno): "Podruhé za sebou se nám venku stalo, že jsme vedli, ale náskok okamžitě ztratili. V Liberci i dnes jsme třikrát vedli. Dnes jsme dvanáct minut před koncem šli do vedení 5:4. Řekli jsme si, že nesmíme udělat chybu a za půl minuty je opět srovnáno. Nevím, jestli je to v hlavách..."

SESTŘIH: Plzeň - Kladno 8:5. Rytíři se snažili ze všech sil, ale jedenáctou prohru v řadě neodvrátili
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 00:24. Kantner, 10:54. Čerešňák, 26:22. Kodýtek, 40:24. Gulaš, 48:01. Jánošík, 55:45. Pulpán, 56:18. L. Kaňák, 59:39. Kodýtek

Hosté: 05:27. Š. Bláha, 09:46. Vampola, 17:11. O'Donnell, 41:50. J. Strnad, 47:22. Stach

Sestavy

Domácí: Frodl (Tomáš Král) – Jank, Čerešňák, Pulpán (A), Jánošík, Vráblík, L. Kaňák – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – P. Zdráhal, V. Němec, Rob – Straka, Kodýtek, Pour – Vracovský, Kolda, Heřman.

Hosté: Godla (Stahl) – Austin, Nash, Kehar, Lakos, Zelingr, Barinka (A), Zajíc – Zikmund, Stach, Jágr – Melka, Vampola, J. Strnad (C) – O'Donnell, Machač, Redlich – Š. Bláha, T. Kaut (A), Hajný.

Rozhodčí

Horák, Mrkva – Gerát, Hynek

Stadion

LOGSPEED CZ Aréna

Návštěva

7536 diváků

HC Škoda Plzeň Vše o klubu ZDE

Rytíři Kladno Vše o klubu ZDE

Olesz rozsekl moravské derby

Hosté byli v úvodu lepší. Velkou šanci si vytvořili již ve čtvrté minutě, kdy Jaroměřský vybídl ke skórování Ostřížka, toho však rychlým přesunem na brankovišti vychytal gólman Vejmelka.

Následovala další možnost Mory, konkrétně Nahodila, který se snažil procpat kotouč do brněnské sítě. Už se i zdálo, že se mu to povedlo, videorozhodčí však rozhodl, že puk do sítě neprošel. Za Kometu pálil nebezpečně uzdravený Holík a také mladý bek Svozil.

Ve druhé části začaly konečně padat branky. Hanáci hned v úvodu třetiny dostali k dispozici přesilovku, kterou za pár chvil dokázal využít po samostatné akci Musil, který se prokličkoval až před Vejmelku a bezpečně poslal kotouč do šibenice. Kometa mohla srovnat o pět minut později, Rákos se zjevil sám před Mokrým, kotouč chtěl zasunout na zadní tyč, ale mladíček v bráně se zaskvěl. Za polovinou utkání se skóre měnilo podruhé. Musilovu střelu zasáhnul hraniční vysokou holí Nahodil, po konzultaci s videorozhodčím branka platila.

Uběhlo pouze čtrnáct vteřin a Brňané se dočkali kontaktní branky. Němcovu střelu od modré tečoval kapitán Zaťovič a puk propadl mezi Mokrého betony. I v tomto případě úřadovalo video, které ale platnost gólu rychle potvrdilo. Domácí měli ve zbytku třetiny mírnou převahu, ke gólovému efektu to nevedlo. Naopak Vejmelka musel zasahovat po samostatné akci Knotka ve vlastním oslabení.

Lepší start do třetí třetiny si Kometa nemohla přát. Uběhlo pouze sedmačtyřicet vteřin a Horkého nahození před branku tečoval dobře nastavenou bruslí Plekanec a bylo vyrovnáno. Ve 46. minutě dostali hosté svou třetí přesilovku v zápase a rychle ji využili. Brnu se nepodařilo vyhodit kotouč a zmatků mezi kruhy dokázal využít Olesz, který prostřelil Vejmelku.

O tři minuty později to bylo znovu o dvě branky. Do rychlého brejku se řítila dvojice Irgl - Káňa a druhý jmenovaný pohotovou střelou nedal svému někdejšímu spoluhráči šanci. Dvě minuty před koncem zkusila Kometa hru bez brankáře, kterou málem dokázala zhodnotit Muellerem, americký útočník ale trefil pouze tyč.

Ohlasy trenérů

Kamil Pokorný (Kometa): "Odehráli jsme hodně špatnou první třetinu, výsledek 0:0 šel na vrub Karla Vejmelky, který pochytal tutovky soupeře. Ve druhé části už tlak Olomouce nebyl takový, ale pohyb a agresivita byla na jeho straně a dostali se do vedení 2:1. My jsme odehráli slušně jen krátkou pasáž pěti minut ve třetí třetině, kdy jsme srovnali hned v úvodu na 2:2. Pak jsme měli šanci na 3:2, tu jsme nedali a soupeř si zase aktivitou a agresivitou vynutil přesilovku. V ní dotlačil kotouč do sítě a zaslouženě vyhrál. Bohužel jsme dneska tahali za kratší konec provazu. Kdo si zaslouží poděkování, jsou diváci, kteří nás hnali až do závěrečné sirény."

Zdeněk Moták (Olomouc): "Z naší strany to bylo podařené utkání. Věděli jsme, že domácí hráli v sobotu těžký zápas ve Zlíně. Chtěli jsme být proti nim aktivní, což se nám většinu duelu také dařilo. Byli jsme lepším mužstvem, lépe bruslili a pohybovali se. Mám pocit, že kluci měli z toho zápasu radost, bavilo je to a my na střídačce jsme byli také spokojení. Padaly pěkné góly, takže za tři body jsme velmi rádi."

SESTŘIH: Kometa Brno - Olomouc 2:4. Hosté vezou všechny tři body, rozhodla poslední třetina
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 30:21. Zaťovič, 40:47. Plekanec

Hosté: 21:48. P. Musil, 30:07. Nahodil, 46:11. Olesz, 49:21. J. Káňa

Sestavy

Domácí: Vejmelka (Čiliak) – O. Němec (A), Baranka, Bartejs, Pyrochta, Svozil, Gulaši, Malec – Mueller, P. Holík, Zaťovič (C) – M. Erat, Plekanec (A), Červený – Vincour, Rákos, Š. Stránský – L. Horký, Střondala, Kusko.

Hosté: Mokrý (Hasala) – Valenta, Škůrek, Ondrušek (A), A. Rutar, Vyrůbalík (C), Jaroměřský – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, J. Káňa, Irgl – Ostřížek, J. Knotek (A), Olesz – V. Tomeček, Kolouch, Skladaný – Handl.

Rozhodčí

Pešina, Veselý – Lhotský, Svoboda

Stadion

DRFG arena

Návštěva

7543 diváků

HC Kometa Brno Vše o klubu ZDE

HC Olomouc Vše o klubu ZDE

Vítězné tažení Dynama zastavil Hudáček, Hrachovina se porval

Zápas nabízel mnoho šancí už od prvních střídání. Nejprve se před Kantora protáhl Musil, ale v dobré pozici minul, o chvíli později Hrachovina na druhé straně zneškodnil dorážku Látala. Dynamu k prvnímu gólu nepomohly ani dvě přesilovky v řadě, ani pokus Tybora, který zazvonil na tyč. Naopak Liberec se v 10. minutě po chybě soupeře v rozehrávce dostal do přečíslení a pěknou individuální akci proměnil ve vedoucí gól Hudáček.

Bílí Tygři byli při početní výhodě o poznání nebezpečnější než soupeř a další nadějné možnosti měli Bulíř a Musil. V závěru druhé třetiny Hrachovina reflexivně vyrazil střelu Tybora a na nedostatek práce si nemohl stěžovat ani po pauze, protože hned zkraje prostřední třetiny promarnili samostatné úniky Svačina a Paulovič. Dynamo se přesto zaslouženě propracovalo k vyrovnání, o které se ve 25. minutě postaral Vondrka.

Domácí byli od té chvíle aktivnější. Tutovku zazdil Svačina a Kousal se dokonce po své střele radoval z gólu, ale video prokázalo, že puk trefil jen tyčku. Liberec často jen vyhazoval kotouč ven ze své třetiny a zpátky do hry se dostal až díky přesilovce, v níž se před Kantora tlačil Vlach a při dvou dorážkách nebyl daleko od radosti. V samotném závěru druhé třetiny vypukla na hřišti šarvátka, do které se pěstní výměnou s Hollandem zapojil i brankář Hrachovina.

Výsledkem byla pardubická přesilovka, ale další šanci si domácí hráči přichystali až při rovnovážném stavu, kdy Vondrka při přečíslení dvou proti jednomu přestřelil. S přibývajícím časem hrály oba týmy o poznání opatrněji a klíčový moment tak nastal až v 53. minutě. Ordoš šikovně ze vzduchu srazil nahození Graborenka a poslal Liberec do vedení. Za necelé dvě minuty vstřelil při přesilovce svou druhou branku v zápase Hudáček a naděje Dynama na bodový zisk definitivně zhasly. Svůj druhý gól v zápase poté přidal ranou do prázdné branky i Ordoš.

Ohlasy trenérů

Michal Mikeska (Pardubice): "Špatně jsme začali a první třetinu trochu prospali, naštěstí skončila jen 0:1. Ve druhé třetině jsme přitlačili, byly tam šance a mohli jsme dát i více gólů, nicméně 1:1 byl dobrý výsledek. Ve třetí části jsme zase mírně ustoupili od aktivní hry a dali soupeři možnost kontrolovat kotouč. Celé to dokonala šťastná teč a góly v závěru. Bohužel se nám nepovedly přesilovky, což asi rozhodlo."

Patrik Augusta (Liberec): "Jsme spokojení s vítězstvím, protože to nebylo vůbec nic jednoduchého. Zvlášť ve druhé třetině nás soupeř dostal pod tlak, dobře napadal a dělal nám problémy. Ve třetí třetině jsme se srovnali, začali jsme více kontrolovat kotouč a byli jsme odměněni šťastným a rozhodujícím gólem. Pochvalu si zaslouží především speciální týmy, protože oslabení bylo výborné a pomohla nám i přesilovka."

SESTŘIH: Pardubice - Liberec 1:4. Dynamo prohrálo důležité utkání, rozhodl Ordošův sporný gól
Video se připravuje ...

Pardubice - Liberec: Bitka po konci druhé třetiny, porval se i brankář Hrachovina
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Góly

Domácí: 24:11. Vondrka

Hosté: 09:47. L. Hudáček, 52:01. Ordoš, 53:41. L. Hudáček, 57:18. Ordoš

Sestavy

Domácí: Kantor (Kacetl) – Mikuš, J. Zdráhal, S. Zacharčuk, J. Kolář (C), T. Voráček, Holland, Blažej – Vondrka, R. Kousal, Tybor – Mandát, Poulíček, Svačina – Kusý, Harju, Látal – Blümel, Rolinek, Paulovič.

Hosté: Hrachovina (Schwarz) – Šmíd, Knot, Derner, Graborenko, Kolmann, T. Hanousek, Havlín – M. Zachar, L. Hudáček, Ordoš – Marosz, Bulíř, A. Musil – L. Krenželok, P. Jelínek, J. Vlach – Rychlovský, Šír, Valský.

Rozhodčí

Hradil, Kika – Ganger, Klouček

Stadion

enteria arena

Návštěva

8535 diváků

HC Dynamo Pardubice Vše o klubu ZDE

Bílí Tygři Liberec Vše o klubu ZDE

Kanadské bodování
Hráč Tým G A KB Z +/- TM S
1. Milan Gulaš 35 41 76 52 1 38 231
2. Michal Birner 20 41 61 41 12 12 138
3. Libor Hudáček 31 29 60 50 22 24 162
4. Tomáš Rachůnek 25 27 52 51 -8 12 113
5. Martin Zaťovič 29 21 50 51 1 24 125
6. Pavol Skalický 18 27 45 51 25 50 95
7. Matěj Stránský 23 22 45 52 13 46 120
8. Brady Austin 18 25 43 52 -12 26 145
9. Roberts Bukarts 16 26 42 47 -8 42 141
10. Tomáš Mertl 16 24 40 48 -4 42 114

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud