hledat

Tags:

U mě nehledej macho přístup, ale sebereflexi a hudbu, tak jak jí chci tvořit, hlásí Paulie Garand. S Wichem má prý připravený skvělý věci

Sdílej

„Nic víc“ je první singl z připravované desky dvojice Paulie Garand & DJ Wich, která vychází 20. května 2020 pod labelem Ty Nikdy.

Se zvukem skladby pomohli liberecko-pražskému tandemu další dva lidé – zatímco Martin Císar se postaral o vokály a s mixem a masterem píchl Máňovi Kenny Rough.

Samotný track přirozeně navazuje na song „Proplouvám“, který měl člen někdejšího Pražskýho vypálenýho štýla na sólovce „Jako ryba ve vodě“ a už při prvním letmém poslechu nám přišlo, že se musel urodit zhruba ve stejné době.

A potvrzení přišlo i od samotného poetického „Mámina hodnýho syna“. „Tohle je symbolicky úplně první věc, kterou jsme na náš projekt nahráli. U mě nehledej „macho“ přístup, ale sebereflexi a hudbu, tak jak jí chci tvořit. Máme pro vás připravený skvělý věci. Tohle je jenom malá ochutnávka,“ navnadil na blízkou budoucnost a jarní sezonu Don Garandino.

Paulie Garand dal Kenny Roughovi volno a má téměř hotovou desku s Djem Wichem. Kdy ji očekávat?

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1