McDonald’s prodává svíčky vonící jako burger Quarter Pounder

McDonald’s prodává svíčky vonící jako burger Quarter Pounder

Vůně. Vůně jídla. Většinou nás jako první upoutá vůně.,která v nás může vyvolat vzpomínky, příjemné či negativní pocity a nebo nám nažene chuť k jídlu. V případě fastfoodu McDonald’s, si každý z nás určitě vybaví jeho typickou vůni, která nás obklopí při otevření dveří nebo McDrive okénka. Každé jedno jídlo, která fastfood nabízí má svou typickou vůni. Při spojení všechny dohromady, vznikne ona typická pro fastfood. 

Možná vás to překvapí, ale onu vůni fastfoodu můžete mít i doma. McDonald’s totiž vytvořil sadu šesti vonných svíček, které při zapálení voní stejně jako jejich ikonický Quarter Pounder burger. Sada svíček je určena pro fanoušky fastfoodu. Sada svíček by se měla zapálit najednou, protože každá z nich představuje jednu ingredienci použitou právě v Quarter Pounder. Tento věhlasný burger slaví v tomto roce své 50. výročí. Konkurenční KFC v roce 2006 uvedl na trh svíčku vonící po smaženém kuřeti.

Snímek obrazovky 2020-02-23 v 21.10.45

Jestli plánujete koupi vonných svíček, musíte se vydat do Ameriky. Protože jsou k dispozici pouze tam.

Svíčky nejsou však jediným upomínkovým předmětem, které McDonald’s vytvořil. V nabídce jsou také další předměty. Co třeba zlatý řetízek s přívěskem ve tvaru srdce a na něm vyobrazeným hamburgerem? Nebo třeba rukavice, které jsou urřeny milostným párům k pojídání hamburgerů? Nebo McDonald’s samolepky, gumičky, tričko či kalendář. Všechny informace a produkty můžete sledovat na sociálních sítích McDonald’s.

Zdroj, foto: cnn.com

Zajímá se o tvůrčí psaní a online marketing. Studuje marketingovou komunikaci. Ve volném čase (kterého moc není) spravuje svůj blog - bezkiki.cz. Její život by nebyl kompletní bez rodiny, přátel, smíchu, hudby a dobrého jídla.

Komentáře

Nahoru