InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jihostroj obhájil loňské vítězství v poháru!

 Autor: VK Jihostroj ČB.

    Autor: VK Jihostroj ČB.

KUTNÁ HORA – Dokázali to! Volejbalisté Českých Budějovic dnes vyhráli i finále víkendového Final Four Českého poháru a radují se z obhajoby loňského prvenství. Po sobotní výhře v semifinále s Karlovarskem dnes svěřenci trenéra Reného Dvořáka v Kutné Hoře zdolali i Kladno, které včera ve druhém semifinále nečekaně vyřadilo Liberec. Jihostroj už byl ale nad síly Středočechů a vyhrál po čtyřech setech 3:1. „Každého vítězství si moc vážím, každé vítězství stojí spoustu dřiny. My máme nabitý program a máme toho už plné zuby, o to víc si toho poháru cením,“ narážel trenér Dvořák v hodnocení pro klubový web na poslední dny, kdy jeho svěřenci museli zvládat zápasy v extralize, Lize mistrů a do toho nyní úspěšně absolvovali ještě víkendové Final Four domácího poháru.


První cenná trofej letošní sezony je tedy na světě. Nyní už se Jihostroj může upínat výhradně k obhajobě extraligového titulu, aby získal dvě sezony po sobě kompletní double. Aktuálně jsou Jihočeši na druhém místě extraligové tabulky za Karlovarskem. Včerejší semifinále poháru ale jasně ukázalo, že ani tento soupeře není nad síly Jihostroje. Další zápas sehraje opět proti Kladnu, tentokrát 29. února v rámci ligové soutěže. Do konce základní části zbývají tři utkání.

Finále Českého poháru – Final Four, neděle 23. února
VK Jihostroj České Budějovice – Kladno volejbal 3:1 (15, 17, -23, 17).

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • antonin.zemen@volny 

    Reagovat

     

    divím se co UNIQA vymýšlí a nikdo nezdůvodňuje. respektuji trenéry a hráče klubů a reprezentace též. Jihostroj byl a je líheň talentů a hráčů od jakživa. Do nízké haly chodím od jakživa a začal jsem v sokolovně raz dva tři. V hale bude viset další možná pohár snad.

    Vloženo 12.3.2022 21:13:05

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace