Seriál Slunečná v ohrožení! Hlavní postava na kapačkách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Seriál Slunečná v ohrožení! Hlavní postava na kapačkách

Seriál Slunečná
Seriál Slunečná (TV Prima)

Zrovna když toho má tolik, udeřila nemoc. Dana Batulková (61), jejíž postava je momentálně v seriálu Slunečná klíčovou a navíc měla tančit na plese v Olomouci, skončila v nemocnici. Účast na plese musela vzdát kvůli vysoké horečce. SIlná antibiotika tak byla nutností.

Vyhlášený THE Ples se musel obejít bez vítězky jedné z řad StarDance. Její tanečník Jan Onder (34) napřed u pořadatele plesu herečku omluvil kvůli tomu, že skončila kvůli nemoci na kapačkách a potom vzal na parketu za vděk kolegou Markem Zelinkou (33). Danina sexy kolegyně prozradila o Batulkové víc. „Právě nyní zkoušíme s Danou v divadle Kalich novou hru. V poslední době si hodně stěžovala, že si toho nabrala moc a že je velice vyčerpaná,“ řekla Aha! princezna z Řachandy Denisa Pfauserová (31).

Asi tak odhalila příčinu hereččina zdravotního kolapsu. „Přeju Daně samozřejmě brzké uzdravení,“ dodala Denisa. Batulková se ale příliš léčit nemůže. Její delší setrvání na lůžku by totiž znamenalo ohrožení natáčení seriálu Slunečná. „Ano, paní Batulková má antibiotika, ale natáčecí plán dodržuje. Nelze jinak,“ řekl Aha! mluvčí TV Prima Josef Ducký. Seriál, který kraluje na žebříčku sledovanosti, je na obrazovce Primy dvakrát do týdne a tak to musí v ateliérech odsýpat.



Přečtěte si
jity
26. 2. 2020 • 10:06

mejlika já raději nečumím na nic, nebo cestopisné filmy a ty vaše seriály a americké blbosti si nechte pro sebe.

terrancero...@...
25. 2. 2020 • 17:21

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

mejlika
24. 2. 2020 • 13:47

Někdo nečumí, ale kouká na seriály, někdo na hloupé americké komedie, či kriminálky, horory a sci-fi. A co byste si přála vidět v TV vy MADAM JITY???

jity
24. 2. 2020 • 11:07

Proč nás televize pořád obtěžují seriály, ať si to nechají. Herci to hrají jako ochotníci a otravují s tím nekonečně dlouho. Ulice už běží tolik let a lidi na to snad pořád čumí?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.