Hlavní obsah

Marpo & TroubleGang natočili klip k nejsilnější skladbě svého posledního alba

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na prach spálit je další skladba z alba DVA Marpa & TroubleGangu, která dostala vizuální podobu. Podle Marpa je nejsilnější z celé desky. Režisérem klipu je Vasyliy Rusyn, jenž režíroval i píseň Nejlepší.

Klip Marpa a TroubleGangu k písni Na prach spálitVideo: Universal Music

 
Článek

Natočit klip k nejtvrdší skladbě alba byla výzva. Režisér Vasyliy Rusyn přiznává, že s Marpem tomu tak ale bývá vždy. „Chtěl jsem do klipu dostat svůj pocit, který jsem z tracku měl. Velký dík patří klukům z Hexas Studios a PragoSound, kteří dokázali z mé vize osvětlení a setu udělat realitu,“ říká.

Tentokrát byl ale průběh natáčení komplikovanější vzhledem ke zdravotnímu stavu Marpa, který se den před natáčením vracel z USA. „Při návratu chytil hroznou chřipku a bylo na něm hodně vidět, že není úplně fit, nicméně před kamerou ze sebe vydal maximum,“ poodhaluje režisér.

Foto: Universal Music

Záběr z natáčení klipu.

Kapela se nyní připravuje na velkolepou show, která ji čeká 27. června pod širým nebem v pražském Edenu. „Před lety, když jsme vystupovali v klubech, by nás ani ve snu nenapadlo, že to jednou dotáhneme až na stadiony, kde moc domácích kapel nekoncertuje. V naší kariéře je to milník a my uděláme vše pro to, abychom si koncert s fanoušky užili na maximum. Již teď pracujeme na podobě show, v rámci níž se naši pódiovou prezentaci pokusíme posunout o něco dál. Bude to výzva, ale těm jsme v naší historii čelili nejednou,“ komentuje Marpo.

Raper Marpo: Někdy je třeba spolknout své ego

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám