InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mladí házenkáři z Budějovic mají zlato z Příbrami. Milevsko bylo čtvrté

Vítězný tým Lokomotivy České Budějovice trenérů Davida Máčeho a Jana Borovky.  , Autor: L. Kolářová

Vítězný tým Lokomotivy České Budějovice trenérů Davida Máčeho a Jana Borovky.     Autor: L. Kolářová

PŘÍBRAM – Vítězství si ze 4. ročníku Memoriálu Ing. Zdeňka Vojíře v Příbrami v neděli odvezli mladší žáci Lokomotivy České Budějovice. „Po největším poháru kluci už hodně prahli, protože v lednu na Suchovrbenském poháru u nás jsme zůstali těsně druzí," zmínil budějovický trenér David Máče. Čtvrtá příčka patřila mladým házenkářům z Milevska. Těm pro změnu tentokrát těsně utekl pohár za třetí místo, který vybojovali v lednu v Českých Budějovicích.


Na oblíbený a velmi dobře zorganizovaný turnaj v příbramské hale se letos sjelo sedm týmů – z Rokycan, Ledče nad Sázavou, Velkého Meziříčí, Chomutova, dva jihočeské zástupce představovaly týmy Lokomotiva České Budějovice a DDM Milevsko, nechyběli samozřejmě ani domácí ze Spartaku Příbram. Hrálo se systémem každý s každým, týmy tedy sehrály šest dvacetiminutových zápasů.

Chlapci z budějovické Lokomotivy jen jednou remizovali s celkem Rokycan, který skončil druhý, všechny ostatní zápasy dovedli do vítězného konce. Rokycany kromě remízy s Lokomotivou ztratily bod také remízou právě s Crazy brothers z DDM Milevsko. Milevští tak vlastně přibrzdili Rokycany a otevřeli Lokomotivě cestu k prvnímu místou. Pohár za třetí místo k velké radosti zůstal doma v Příbrami a mladí házenkáři z Milevska, kteří se v Příbrami před rokem objevili po vzniku kroužku na úplně prvním turnaji a skončili tehdy předposlední, tentokrát vybojovali čtvrté místo. Pátá byla Ledeč nad Sázavou, šestý Chomutov a sedmé Velké Meziříčí.

Kolegium trenérů také rozhodlo o udělení individuálních cen. Nejlepším brankařem byl vyhlášen Aleš Plachký z Českých Budějovic, nejlepším střelcem Adam Janíček z Rokycan a nejužitečnějším hráčem Vítek Smejkal z Velkého Meziříčí.

Závěrečného slavnostního nástupu se zúčastnila i rodina házenkářského srdcaře Zdeňka Vojíře, na jehož počest se memoriál hraje, a místostarostka Příbrami Zorka Brožíková. Spolu s pořadateli z příbramského házenkářského oddílu popřáli dětem, aby je házená hlavně bavila.

Nabízíme i fotovýběr z turnajových zápasů.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace