The Pink Floyd Legacy: Coming Back To Life oživí v červnu písně legendární kapely

  11:30
Mega Tone Concert Agency Mega přiváží do Prahy k 55. výročí ikonické britské kapely The Pink Floyd novou a senzační tribute kapelu The Pink Floyd Legacy s excelentní zpěvačkou Durgou McBroom.

V Praze vystoupí The Pink Floyd Legacy s excelentní zpěvačkou Durgou McBroom. | foto: Ticketportal

Hudba

THE PINK FLOYD LEGACY

Kongresové centrum Praha, Kongresový sál 5. května 1640/65

6. 6. 2022

Kongresové centrum Praha, Kongresový sál Praha 4-Nusle

Koupit vstupenky

Fanoušky čeká 6. června v pražském Kongresovém centru multimediální zážitek plný světel, vizuálů a strhujících zvuků klasických písní Pink Floyd.

Durga McBroom se skupinou spolupracovala v 80. a 90 letech a s Pink Floyd zpívala během turné Momentary Lapse of Reason a Division Bell, a to nejen na živých albech The Delicate Sound of Thunder a PULSE, ale také na studiových albech The Division Bell a The Endless River. Účinkovala také na sólovém turné Davida Gilmoura v roce 2001.

Pink Floyd začínali v polovině 60. let v londýnském undergroundu a ještě v roce 1967 cestovali po Británii jako předkapela Jimiho Hendrixe. Generaci nato už plnili obrovské arény a stadiony po celém světě. Přelomovým bylo jejich album The Dark Side of the Moon z roku 1973, které je s asi 50 miliony prodaných kusů druhým nejúspěšnějším albem všech dob.

Pink Floyd po 28 letech nahráli novou píseň, na podporu Ukrajiny

Skupina Pink Floyd, potažmo její dřívější lídr Roger Waters, patří k průkopníkům dnes již samozřejmého obohacování koncertů vizuálními a divadelními prvky.

Doporučené akce

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz