Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Počítačový ježek je nejnavštěvovanější

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejnavštěvovanějším filmem posledního víkendu je v ČR Ježek Sonic, americko-japonský film založený na postavičce ze známé počítačové hry.

Foto: Paramount

Ježek Sonic

Článek

Ježek Sonic je trikový film vycházející z letité počítačové hry - Sonic sice umí utíkat nejrychleji na světě, ale chybí mu kamarádi. Navštěvuje proto dobráckého maloměstského šerifa Toma (James Marsden), ale pak udělá chybu - vypne elektřinu v polovině Ameriky. Vláda si najme šíleného Doktora Robotnika (Jim Carrey) a ten velmi brzy zavětří Sonicovu stopu. A Sonic rázem zjistí, že ani nejrychlejší nohy nemusí k úspěšnému útěku stačit, zvlášť když ztratil magické kroužky, které mu umožňovaly rychle cestovat mezi různými světy.

Film Chlap na střídačku (2. místo) se proslavil extrémně špatnými recenzemi, a to i na poměry současných českých komedií. Zahráli si v něm Jiří Langmajer,  Ivana Chýlková nebo Lucie Žáčková.

Zápletka spočívá v tom, že hlavní hrdinka Zuzana zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Navrhne jí, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi.

Třetí místo, stejně jako minule, patří česko-slovenskému snímku Příliš osobní známost s Petrou Hřebíčkovou či Eliškou Balzerovou.

10 komedií, ve kterých vás rozesměje Louis de Funès

Film
Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.15.Ježek Sonic74 812
2.1.Chlap na střídačku38 928
3.3.Příliš osobní známost11 422
4.2.Birds of Prey9 860
5.6.Gentlemani9 269
6.4.Tlapková patrola: Vždy ve střehu8 605
7.5.Dolittle7 181
8.7.Králíček Jojo6 700
9.-Sviňa5 319
10.9.Supermazlíčci5 047
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám