Z pasivního příjmu z obchodování s kryptoměnami mohou těžit miliardy lidí, řekl ředitel kryptoburzy OKEx na summitu Blockchain Economy 2020 v Turecku

OKEx (www.okex.com), největší světová burza kryptoměn a derivátů podle objemu obchodování, se v minulém týdnu zúčastnila akce Blockchain Economy v Istanbulu, nejočekávanějšího blockchainového summitu v zemích MENA a Eurasii. Lennix Lai, ředitel pro finanční trhy společnosti OKEx, na této akci minulý pátek (21. února 2020) představil svou myšlenku o pasivním příjmu výhradně na trhu kryptoměn.

„Blockchainová a digitální aktiva postupně mění způsob získávání úroků. Hlavní autority definují společenský kapitál podle způsobu, jakým jsou alokovány úrokové sazby, a považuje banky za hlavní informační a úvěrové zprostředkovatele," řekl Lennix Lai, ředitel pro finanční trhy společnosti OKEx. „V budoucnu na základě úvěrů PoS a DPoS (dle prokázání vlastnictví kryptoměn) stejně jako půjčování DeFi (decentralizované financování) budou potenciálně vznikat nové produkty, které budou poskytovat pravidelné úroky. To může být oboustranně prospěšné pro tradiční finanční systém a tím přinese miliardám uživatelů výhodu získání pasivního příjmu."

Tradiční finanční systém zaznamenal výzvy spojené s vysokými provozními náklady. Éra nízkých úrokových sazeb přinesla do reálné ekonomiky nežádoucí vedlejší účinky, zejména pro banky, které platí navíc za ukládání nadměrných rezerv, ale nejsou schopny přenést záporné sazby na vkladatele.

Blockchain, tedy kryptoměna s inteligentními kontrakty zprostředkovanými na blockchainu, vede k obchodování s financemi za snížené náklady. Finanční nástroje bez nutnosti povolení snižují 99 % bariéry pro vytváření a vydávání zakázkových obchodovatelných smluv pro kohokoli, aby mohl zajišťovat, obchodovat a vydělávat. Těžařský pool kryptoburzy OKEx nyní podporuje investice do 8 hlavních tokenů, včetně EOS, ATOM, DAI, VSYS atd., s úrokovými sazbami až 15 %.

OKEx má pro budování bezproblémové ekonomiky vizi decentralizovaného financování (DeFi). Jako první krok společnost OKEx nedávno spustila veřejný komerční blockchain OKChain, který podporuje vytváření a vydávání aplikací DeFi uživateli. Společnost OKEx zároveň představila OKEx DEX, první aplikaci pro decentralizovaný obchod na serveru OKChain, která přináší lepší obchodní zkušenosti a likviditu.

Přehled hlavních událostí na této akci naleznete na účtu společnosti OKEx na síti Twitter.

O kryptoburze OKEx

Největší a nejrozmanitější trh kryptoměn na světě OKEx je místo, kde globální obchodníci s kryptoměnami, těžaři a institucionální investoři přicházejí pro správu krypto aktiv, zvyšování investičních příležitostí a zajištění rizik. Zajišťujeme spotové a derivátové obchodování, včetně futures, perpetuálních swapů a opcí, hlavních kryptoměn, což investorům poskytuje velkou flexibilitu při formulaci jejich strategií s cílem maximalizovat zisky a zmírnit rizika.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/973767/OKEx.jpg

KONTAKT: Vivien Choi, media@okex.com, +852-62845786

Klíčová slova Turecko-burzy-měna-počítače-OKEx

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.