QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kamion vyjel ze silnice a skončil v poli. Mladý řidič vyvázl s lehkým zraněním – FOTO

25.02.2020 10:21

Nákladní auto s návěsem vyjelo u Křenov na Domažlicku ze silnice, narazilo do můstku a dopravní značky a pak skončilo v poli. Škoda je vysoká! Přesáhla půl milionu korun.

11
11121314

Kamion havaroval na silnici č. 26 mezi Křenovy a křižovatkou na Staňkov v pondělí 24. února. Příčinu nehody zjišťují domažličtí policisté.

"Třiadvacetiletý řidič nákladního automobilu s návěsem jedoucí ve směru od obce Staňkov na obec Křenovy z nezjištěných příčin vjel na pravý okraj komunikace a následně vyjel vpravo mimo komunikaci, kde postupně narazil do můstku na pole a svislého dopravního značení. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče, který byl z místa dopravní nehody odvezen do Domažlické nemocnice. Alkohol byl u řidiče vyloučen provedenou dechovou zkouškou,“ popisuje událost policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Podle prvních odhadů dosáhla škoda více než půl milionu korun. "Škoda na nákladním automobilu byla vyčíslena na 450 tisíc korun, na návěsu na 80 tisíc korun, na dopravním značení, svršku silničního příkopu a můstku byla škoda vyčíslena na 15 tisíc korun,“ dodává mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24