Dauhá: Kvitová a Plíšková jsou v osmifinále, Strýcová dohrála. O postup hraje ještě Martincová

25. 2. 2020, 14:57
Aktuality 148
WTA DUBAJ - Petra Kvitová se po nemoci vrátila vítězně. V Dauhá, kde svou poslední účast předloni přetavila v triumf, po obratu zdolala Carlu Suárezovou. V osmifinále se nasazená osmička utká s Jelenou Ostapenkovou, přemožitelkou Barbory Strýcové. Karolína Plíšková ve svém úvodním vystoupení ztratila jen tři gamy s Američankou Peraovou, kvalifikantka Tereza Martincová měla na dosah životní skalp, světovou dvacítku Mariu Sakkariovou ale nakonec neporazila.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová po semifinálové účasti v Brisbane neobhájila finále na Australian Open, kde letos skončila ve čtvrtfinále, a po skoro dvou letech opustila elitní desítku žebříčku.

Do ní se může vrátit po skončení právě probíhajícího podniku Premier 5 v Dauhá, pokud v katarské metropoli naváže na svou poslední účast z roku 2018, kdy slavila triumf. Nasazená osmička do letošního ročníku vstoupila obratem proti šampionce z roku 2016 Carle Suárezové. Španělku, která hraje svou poslední sezonu, zdolala 4-6 6-3 6-0 a ujala se vedení ve vzájemné bilanci.

Na Kvitové bylo evidentní, že jí po nemoci, kvůli níž nenastoupila ke čtvrtfinále v Petrohradu, chybí herní praxe. Česká favoritka v úvodním dějství hodně kazila a k prvním brejkbolům se dostala až za stavu 4-5, kdy Suárezová podávala na zisk setu. Ani jednu šanci však nevyužila a Španělka vzápětí proměnila čtvrtý setbol.

Od té doby ale Kvitová na kurtu dominovala, omezila nevynucené chyby, ani jednou už nepřišla o podání, a Suárezové dokonce v rozhodující sadě nadělila potupného "kanára".

"Carla je pro mě vždy těžká soupeřka s vynikajícím nebezpečný bekhendem a jsem moc ráda, že jsem zápas zvládla a vyhrála," řekla osmá nasazená Kvitová na kurtu. Utkání s vítězkou turnaje z roku 2016 ukončila po hodině a 42 minutách smečí, což byl její 39. vítězný úder.

Kvitová odehrála první zápas od odstoupení z turnaje v Petrohradu kvůli nemoci před jedenácti dny. "Měla jsem kašel, trošku horečku, ale už se cítím mnohem lépe, i když ještě občas zakašlu," uvedla po příjezdu do Dauhá dvojnásobná wimbledonská vítězka.

O postup do čtvrtfinále se Kvitová utká s Jelenou Ostapenkovou, přemožitelkou Barbory Strýcové. S lotyšskou grandslamovou vítězkou má vyrovnanou bilanci 3-3.

Strýcová od loňského životního Wimbledonu, kde si poprvé zahrála semifinále dvouhry na grandslamech a ve čtyřhře získala premiérový grandslamový vavřín, vyhrála jen pět zápasů a stále se v singlu trápí.

V Dauhá, kde v prvním kole přerušila sérii nezdarů proti Petře Martičové, měla další šanci si poprvé od loňského ročníku nejslavnějšího turnaje světa připsat dvě výhry v řadě. Třiatřicetiletá Češka ale od Ostapenkové schytala výprask 1-6 2-6.

Proti Lotyšce, která diktovala tempo hry a dnes příliš nechybovala, si vypracovala jen dva brejkboly a ani jednou jí nedokázala sebrat podání. Sama čelila hned 18 hrozbám a o svůj servis pětkrát přišla. Ostapenková letos poprvé vyhrála dva zápasy po sobě.

Karolína Plíšková měla stejně jako Kvitová v prvním kole volno. Dnes proti Bernardě Peraové odvracela turnajová trojka hned v úvodní hře dva brejkboly, o další svůj servis přišla.

Od stavu 2-2 ale česká favoritka měla utkání pevně pod kontrolou, Peraové už povolila jediný game a zvítězila jednoznačně 6-3 6-0. Ve druhém setu se dokonce Plíškové, která obvykle nedává emoce příliš najevo, vloudil do tváře úsměv.

"Začátek byl docela těžký, obě jsme hrály dobře. Bylo tam pár dlouhých gamů, ale pak se to nějak zlomilo a už to bylo snadné, hlavně ve druhém setu, (Peraová) hodně kazila. Možná trochu ztratila rytmus, já jsem dobře podávala a hrála celkem rychle," řekla Plíšková.

O postup do čtvrtfinále se česká šampionka z roku 2017 utká se 44. hráčkou světa Ons Džabúrovou (h2h 1-0)., kterou loni porazila ve třech setech na US Open. "Myslím, že se zlepšila. Určitě trénuje víc než dřív a má šikovnou ruku. Hraje trochu jinak než ostatní, takže může být nepříjemná pro všechny," řekla o své příští soupeřce.

V životní formě hrající Tunisanka Džabúrová dnes porazila 6-4 6-3 svou sousedku ze světového žebříčku Američanku Jennifer Bradyovou a navázala na předchozí skalp Kateřiny Siniakové.

Terezu Martincovou v Kataru dělily tři míčky od premiérového skalpu hráčky Top 50, světovou dvacítku Mariu Sakkariovou ale nakonec neporazila. Pětadvacetiletá Češka sice vedla nad řeckou favoritkou 6-3 a 4-3 s brejkem v zádech, jenže náskok neudržela a nakonec prohrála 6-3 6-7 0-6.

V osmifinále je světová jednička Australanka Ashleigh Bartyová, která si v prvním zápase od prohry v semifinále Australian Open bez potíží poradila s Němkou Laurou Siegemundovou.

V osmifinále Bartyovou vyzve Jelena Rybakinová, s níž si před měsícem poradila v Melbourne. Dvacetiletá Kazaška, jež si na čtyřech z pěti letošních turnajů zahrála finále a jedno proměnila v titul, dnes odehrála už 12. zápas během šestnácti dnů.

Rybakinová, která v sobotu prohrála finále v Dubaji, v Dauhá druhý den po sobě otočila vývoj ze stavu 0-1 na sety. Dnes dokonce utekla z mečbolu Belgičance Alison Van Uytvanckové, kterou udolala 5-7 6-2 7-6 a připsala si už 21. výhru v sezoně.

Naopak po prohře s Kazaškou Julijí Putincevovou vypadla obhájkyně titulu Belgičanka Elise Mertensová. Neuspěla ani vítězka Australian Open Američanka Sofia Keninová, která podlehla Ukrajince Dajaně Jastremské a utrpěla třetí porážku v řadě.

"Je to frustrující. Nedaří se mi dostat do rytmu. Potřebuju k tomu hrát zápasy, jenže když prohraju, tak si další minimálně týden nezahraju. |Je to začarovaný kruh," řekla zklamaná světová pětka Keninová.

• WTA PREMIER 5 DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 3.240.445 dolarů
úterní výsledky (25. 2. 2020)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kar. Plíšková (3-ČR) - Peraová (USA) 6-3 6-0
Kvitová (8-ČR) - Suárezová (Šp.) 4-6 6-3 6-0
Sakkariová (15-Řec.) - Martincová (ČR) 3-6 7-6(5) 6-0
Ostapenková (Lot.) - Strýcová (ČR) 6-1 6-2
Bartyová (1-Austr.) - Siegemundová (Něm.) 6-3 6-2
Bencicová (4-Švýc.) - Kuděrmětovová (Rus.) 6-4 4-6 7-6(4)
Jastremská (Ukr.) - Keninová (6-USA) 6-3 7-6(4)
Sabalenková (9-Běl.) - Kontaveitová (Est.) 7-5 2-6 7-5
Muguruzaová (11-Šp.) - Tomljanovicová (Austr.) 6-1 6-2
Rybakinová (14-Kaz.) - Van Uytvancková (Belg.) 5-7 6-2 7-6(6)
Putincevová (Kaz.) - Mertensová (16-Belg.) 4-6 6-3 6-2
Saisai Zheng (Čína) - Zvonarevová (Rus.) 7-5 6-1
Kuzněcovová (Rus.) - Šwiateková (Pol.) 6-2 6-2
Džabúrová (Tun.) - Bradyová (USA) 6-4 6-3
• Čtyřhra - 2. kolo •
Strýcová/Su-Wei Hsieh (1-ČR/Tchaj-wan) - L. Kičenoková/N. Kičenoková (Ukr.) 6-2 6-2
Babosová/Mladenovicová (2-Maď./Fr.) - Hradecká/Klepačová (ČR/Slovin.) 4-6 6-3 10-6
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

148
Přidat komentář
aape
Tak gratulace holkám, jen škoda
té Terezy..
Reagovat
FulnekUltras
stabilní top100 je pro ni reálná - i když třeba v nižších patrech - když na to mají MouBouVou...

navíc taky trochu té bohapusté fyzické estetiky od Terinky vždy potěší ;-)

dost bych Ti tu ekonomickou jistotu tenisové elity přál, holčičko... pracovitost a srdce na to máš, co už se studeným zamrzlým talentem...

Ty to přec už víš, že nic nepadá samo z nebe,
a taky že WéTéAá zas není až tak hustý les,
s výkřikem sojky jednou poznáš i sebe,
už zítra znát se budeš mnohem líp než dnes. ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=5gdNNtSEhGA
Reagovat
misa
Srovnávat možnosti Muchové a Martincové? To už ses asi definitivně zbláznil :)
Reagovat
FulnekUltras
Muška má i na top20, ale pořád je to top100 - no ne?

A Terka by někde mezi 50-100 byla zajištěná.
Reagovat
Petr_Fisk
Já Ti pořád nevím, vypadávají z něj dobré i naprosto šílené věci...Takový Dr Jekyll a Mr Hyde...:)
Reagovat
rybicka
Tak to máme podobné. Ale mám pocit, že toho "divného" je více. Každopádně nechápu kde se to v něm bere - proletář původem to totiž rozhodně není... Ale tenisový kurt má za pozadím :-)).
Reagovat
brixner
VVV mi fakt nechybí!
Reagovat
Fransoas
Zlomovým momentem dva nepotvrzený servisy na začátku druhého setu.První ztracený servis rozhodl celý zápas - obrovská škoda,že se jí to nepodařilo hned z první možnosti - mohlo to mít jiný průběh.Potom se ta řecká potvora dostávala více do hry.Na tři sety s takovouto namyšlenou hráčkou je úplně bez šance.
Reagovat
FulnekUltras
viděl jsem bohužel až konec druhého setu - ale pořád si myslím, že je to u Terky teď hlavně otázka sebedůvěry, což v klíčových momentech rozhoduje - 25 let ještě pořád není tolik, aby se nebylo kam zlepšovat
Reagovat
cabuna
Se odhlásila z turnaje ?Asch je v QF.Problém s nohou.
Reagovat
tommr
Barty má neskutečnou kliku. Na postup do čtvrtfinále jí stačilo vyhrát 1 zápas nad kvalifikantkou ...
Reagovat
FulnekUltras
teď to kurwa bolí, ale zítra, pozítří a popozítří už nás to bude jen a jen posilovat. Abychom se příště chytli drápkem zas o kousíček výš. Navzdory všem nevěřícím, třeba i z Krakonošova.

https://www.youtube.com/watch?v=oisa521sqh8
Reagovat
r176
ale ten vítr je šílenej.Ten poslední set už není ani tenis ale jen marná snaha vubec trefit míč.Terka toho měla plný zuby.No škoda toho druhého setu :-(
Reagovat
FulnekUltras
rozhodly snad dva tři balony - mnohem víc v hlavě než přímo na kurtu
Reagovat
Petr_Fisk
Škoda.
Reagovat
lvicek
Nemohla jsem to moc sledovat, ale toho TB musela byt neskutecna skoda. A jeste proti ty ultrasympaticky Sakkari to je dvojnasobnasobne k nasrani.
Reagovat
rybicka
To tedy.
Reagovat
r176
Terka vypadá jako by měla problém s dechem :-(
Reagovat
com
tak nejen Karolina a Kvitova, ale i Martincova musi machrovat s kanarem :D
Reagovat
George_Renel
Už je to dámským přirozením ke zdi. :-/
Reagovat
Petr_Fisk
A je to zase tady. Tereza si vybíjí frustraci na mámě.
Reagovat
FulnekUltras
teď už nezbývá než to rozbalit naplno a věřit

POOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ ještě do ní, Teri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
blixa
Sotva si přišel, tak se to posralo. Radši už nechoď ...
Reagovat
FulnekUltras
signifikantní projev voliče Kalouska, který už se k tomu nechce přiznat ani anonymně ;-)))
Reagovat
blixa
:-D :-D Kalouska mám rád, je to sympoš, ale má smůlu, je to lidovec a vždycky bude lidovec a lidovce nevolím ;-) Ale snažíš se :-D Vylučovací salámová metoda ??? :-D
Reagovat
FulnekUltras
pirátské šílence snad vážně nemyslíš... ;-)))

to už radši malý STAN - mně na nohy táhne... ;-)
Reagovat
blixa
Máš to marný, nic se nedozvíš ! :-D
Reagovat
FulnekUltras
a tak - nikdy není úplně důležité vyhrát, ale zúčastnit se... ;-)
Reagovat
blixa
Jo, a jak to souvisí s tím, že si to Terce totálně posral ??? :-D
Reagovat
FulnekUltras
njn, měl jsem ještě chvíli držet hubu ;-)))
Reagovat
dadaft
je po všem .........
Reagovat
tommr
v tom TB chyběl kousek. Hlavně škoda toho nalitýho míčku na síti za stavu 4:5 ...
Reagovat
Petr_Fisk
nervozita
Reagovat
FulnekUltras
to jsou ty klíčové rozdíly v hlavě - Terka se nutně potřebuje zachytit drápkem zas o kousek výš - dneska už to bude supertěžké
Reagovat
Blondie
Taková škoda :(
Reagovat
r176
ale ten vítr je docela masakr
Reagovat
dadaft
hm, to je škoda ........

jinak Tereza hodně odvázané hip-hopové tetování.
ještě pár malých kerek na obličej a bude fakt stylová ... :)))
Reagovat
Petr_Fisk
Pokud by se Terce podařilo vyhrát ve třetím, byl by to takový malý tenisový zázrak.
Reagovat
lars
jak si spokojen s hrou Terky na riziko?
Reagovat
Petr_Fisk
Je to její jediná šance. Úderově není tak jistá jako Sakkari.
Reagovat
lars
Asi ne. Pri primerene riskatnich vymenach by spis vyhrala ve 2 setech. Sekyra dost chybovala v 2. setu
Reagovat
Petr_Fisk
přiměřeně riskantní výměny....:) Možná mluvíme o tom stejném...
Reagovat
lars
asi ne. Tvoji hru na riziko chapu jako hru na velke riziko
Reagovat
Petr_Fisk
Nemá smysl pro Terku vracet míče pouze přes síť, v tom je se Sakkari prohrávající. Musí se snažit je umísťovat a s určitou razancí. Nesmí se bát hrát vítězné údery. Jestli si viděl první set, tak o tom to bylo. Ono se týká svým způsobem i Karolíny P.
Reagovat
lars
Nepsal jsem , ze ma vracet pres sit.
Proc Kvitko nema vic GS (aspon 7), kdyz bylo vic nez 7 let v top 10, a podle tebe staci nebat se hrat winery ?
Vetsinu 1. setu jsem videl
Reagovat
gigin
Fučelo dost. Jak chceš hrát na riziko.
Reagovat
blixa
Fučák taky někdy střílí na riziko ;-)
Reagovat
rybicka
To už nedá. Zápas prohrála už tím posledním ztraceným podáním v TB.
Reagovat
FulnekUltras
všichni "experti" teď už "vidí" otočený zápas. Ale my teď začnem znovu od začátku.
Reagovat
FulnekUltras
Tak teď holčičko. Dej do toho všechno.
Reagovat
FulnekUltras
neser se s tím a POOOOOOOOOOJĎ do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Petr_Fisk
Tos přišel teda brzo. My ji tady táhneme všemi silami už hodinu a půl.
Reagovat
FulnekUltras
mám taky nějaké povinnosti, žáno... ;-)
Reagovat
Petr_Fisk
Tak teď ji máš ve třetím na krku...:)
Reagovat
FulnekUltras
beru to na sebe ;-)
Reagovat
blixa
Ses zatím moc nevycajchnoval .....
Reagovat
FulnekUltras
musíme s Terinkou ještě mnoho, mnoho... ;-) udělat...
Reagovat
George_Renel
Linda si dala úspěšný deblový nášup.
Reagovat
Petr_Fisk
Zítra orazí a ve čtvrtek ji asi čeká Cadantu.
Reagovat
Petr_Fisk
Brejk...Tereza. Teď to musí ustát.
Reagovat
tommr
to je škoda. Ted už to asi půjde do kopru ... :(
Reagovat
Petr_Fisk
Je to pravděpodobné, ale zázraky se dějí a Sakkari se na dnešek blbě vyspala...:)
Reagovat
Petr_Fisk
Tak bohužel.
Volej, dropshot, servis... je toho hodně, co potřebuje zlepšit v mezích svých možností (věk).
Reagovat
Petr_Fisk
Při rodinné poradě Terka nevěděla, jestli se pouštět do výměn nebo hrát na riziko. Po čtvrtém gamu (2. set) je to jasné. Nesmí se bát a musí riskovat, to je její jediná šance. Jinak ji Sakkari postupně převálcuje.
Reagovat
Jon61
Nepotvrzený brejk Terezou dostal Sakkari zpátky do zápasu, teď to bude mít hodně těžké.
Reagovat
Petr_Fisk
Pokud má dnes Terka vyhrát, nesmí nechat Marii nadechnout a stabilizovat hru. Sakkari je zaskočená a zápas musí skončit dříve než se vzpamatuje.
Reagovat
tommr
nebo jinak řečeno Tereza bud vyhraje ve dvou nebo prohraje ve třech ...
Reagovat
rybicka
... se ta Terka urvala :-o!
Reagovat
Petr_Fisk
Kdo se teď nedívá, tak přichází zatím možná o nejlepší tenis, co Tereza ve své kariéře předvedla.
Reagovat
tommr
máš pravdu - takhle jsem Terezu ještě hrát a bojovat nikdy neviděl ... :)
Reagovat
rybicka
A těžko kdy ještě asi uvidíme. Škoda obrovská, že ...
Reagovat
Petr_Fisk
Terka vs Maria....Doufejme, že to nebude vraždění neviňátek. Zatím ale Tereza vypadá odhodlaně a obě připomínají svým přístupem "dávné bojovnice"...(ještě jim tam do party chybí Aryna)
Lépe se držet trošku stranou...:)
Reagovat
Petr_Fisk
Styl Sakkari Tereze sedí a zatím překonává sebe sama. Bude to hodně o kondici a jestli vydrží s takovou bojovností celý zápas. BH na konci gamu na 3:2 byl exklusivní. Sakkari je očividně nervózní.
Reagovat
tommr
zatím se Tereza drží opravdu dobře. Kdyby to dokázala dotáhnout až do konce tak by to byla velká senzace ... :)
Reagovat
Petr_Fisk
Výborně. Tereza dopodávala set a předvedla v posledním gamu i tři pěkné vítězné údery. Obzvlášť křižný BH do růžku byl parádní.
Reagovat
tommr
škoda těch promarněných brejkbolů v úvodu druhýho setu ...
Reagovat
Petr_Fisk
Už ho má.
Reagovat
tommr
nakonec se ale brejk přece jen podařil ...
Reagovat
Jon61
Aryna už dneska zardousila kočičku Anett.
Reagovat
Petr_Fisk
Ale kočička statečně bojovala.
Reagovat
EllNino
Obě to nakonec zvládly s přehledem, Petra se rozehrála k super výkonu a Karolína měla tedy malinu do 1. zápasu ...

Uvidíme, jak to půjde dál, snad se tedy dočkáme českého čtvrtfinále
Reagovat
tommr
se valí pořád dál i když dneska měla proti AVU i trochu štěstí. Na její zápas s Bartyovou jsem opravdu zvědavej. Doufám, že slajzbábu taky porazí ...
Reagovat
lars
Stika asi zacina byt unavena , na MB dala DF
Reagovat
tommr
první set byl poměrně vyrovnanej, ve druhým už Karolína zcela dominovala ...
Příští kolo bude pro Karolínu mnohem těžší at už dostane Brady nebo Jabeur. Obě jsou ted ve formě a na rozdíl od Peraový to tam vydrží střílet celej zápas. Karolína se má na co těšit ...
Reagovat
SpacialRecognition
Bral bych raději Brady. S tou už Karolína na hardu hrála, takže ví, co od ní může čekat.
Reagovat
tommr
Karolína už hrála s oběma a obě porazila shodou okolností na USO ...
Reagovat
FulnekUltras
tak tam je plechóva doma - katar bude o něčem úplně jiném
Reagovat
lars
Jabeur bude mit velkou podporu divaku v hledisti
Reagovat
com
no jo Kvitova dala kanara, tak Karolina ho da taky :D
Reagovat
LukasH
Nastě dal chasníka, Marfušce dá hraběte...:D:D
Reagovat
PetaM
Jen kvalita soupeřek je trochu jinde ;)
Reagovat
Torn
No, jinde. Karla je dost z formy a v žebříčku dokonce za Perou, která tedy dneska hrála katastrofálně, to jo, ale že by Petra nebo Kája měly nějakou soupeřku s vypovídající kvalitou, to fakt ne. :D
Reagovat
tommr
až příští kolo spolehlivě ukáže jak jsou na tom obě naše hvězdy s momentální formou ...
Reagovat
EllNino
V zápase Petry s Carlou nejde o žebříček, ale o matchup, Petře její hra vůbec nesedí, takže může být třeba 500., ale vždycky s ní bude mít problém, něco jako Petko :)
Reagovat
SpacialRecognition
Takovejhle kolaps zničeho nic co předvádí Pera jsem dost dlouho neviděl. :D Karolína tam prakticky nemusí dělat nic :D
Reagovat
sojka1
tak ale zase vzhledem k tomu, ze pokazit se da vsecko..... :-)))
Reagovat
tommr
to nebyl kolaps. Prostě jí přestala vycházet hra na maximální riziko ...
Reagovat
tommr
Karolíně zase nechodí první servis ... :(
Reagovat
tommr
ale první set naštěstí zvládla dopodávat bez problémů ...
Reagovat
com
no ale mohla to taky zvladnout uz pri podani souperky, kdyz vedla 40:0
Reagovat
tommr
jj těch tří setbolů byla škoda ...
Reagovat
blixa
No jo, nemá nožičky ...
Reagovat
Cico93
Nech to tam vyhraje celé.
Reagovat
Pavlis
Petře gratuluji k výhře. V prvním setu jeden ztracený servis, pak už žádný. Carla se ve druhém a třetím setu přestala pohybovat a Petře to tam padalo.
Reagovat
misa
nepřekvapila a připsala si třetí singlovou prohru v řadě. Kdyby si po Fed Cupu vzala až do Indian Wells volno, udělala by líp... Uhrát na dvou turnajích dohromady set je zcela nedůstojné aktuální gs. šampionky a hráčky top 10.
Reagovat
tommr
myslím si, že doma na amerických betonech už bude zase hodně nebezpečná ...
Reagovat
Jon61
Na domácí půdě jsou všechny Američanky více nebezpečné.
Reagovat
misa
Možná, potřebovala by do 2. kola Indian Wells a Miami lehčí los. Ne Bouzkovou, to bych špatně snášel :)

Psychické vypětí na grandslamu muselo být pro Sofii obrovské a teď ji schází něco z bojovnosti a mentální odolnosti těch dvou týdnů.
Reagovat
Cico93
Ostapenko II?
Reagovat
misa
Ne, ne Kenin I :)
Reagovat
George_Renel
Linda má tedy další výhru v ITF do letošního žebříčku. Její příští soupeřka je ovšem o 600 míst na žebříčku výše a o 6 let starší domácí hráčka, takže to bude velmi těžké.
Reagovat
Vaslab
Linda ještě příští soupeřku nezná. Pokud správně koukám, čeká na vítězku zápasu Koelzer (Q) - Cadantu (8).
Reagovat
tommr
tak to není dobře. Ty Rumunky jsou všechny strašně nepříjemný ...
Reagovat
FulnekUltras
protože se s nima od mládí většinou nikdo moc nepáře ;-)
Reagovat
LukasH
Na Simonku mi nešahej. :D:D
Reagovat
George_Renel
Pravda, překoukl jsem se o kolo dál. Kéž by tomu tak bylo. :-)
Reagovat
Haitik
V první setu to byl dobrý tenis, holky se hodně přetahovaly o každý gem.. :-) Po TB Monika odpadla.. Ale Lindy tenis se mi líbí, na její věk má neskutečné rány, nebojí se hrát.. :-) Rád se podívám i na její další zápas..
Reagovat
R01316
Linda Fruhvirtova porazila ve dvou setech Moniku Kilnarovou a postupuje do druheho kola. Monika po prohranem tiebreaku pak ve druhym setu odpadla a dostala kanara.. Skoda ze jedna musela ven, ale Linda ty body potrebujes asi vic, aby se nemusela placat po kvalifikacich..Tech divokych karet uz asi moc nebude..
Reagovat
Vaslab
Linda v Altenkirchenu nestartuje na WC, ale na základě juniorského žebříčku, díky kterému by měla mít garantováno místo v hlavní soutěži až na 8 turnajích ITF 15k-25k. Od 15 let se to začne počítat znovu.
Reagovat
R01316
Ja tomu teda moc nerozumim, ale nebude nahodou v juniorskym zebricku klesat, jak nebude hrat juniorsky turnaje? Tim padem prestane dostavat JE?
Reagovat
Vaslab
Stěžejní by měl být juniorský žebříček na konci roku 2019, ale jistý si nejsem.
Reagovat
Andrew89
první se mě rozzlobila, ostatní dva velmi mile potěšila...nakonec super hra:)
Reagovat
tommr
první set byl od Petry trápení, druhej už byl lepší a ve třetím konečně Petra zahrála to co má ...
CSN se loučí kanárem, ale nelituju jí - za to jak Petru dlouhý léta na kurtech deptala jí to patří ... :)
Reagovat
Krisboy
Jenom kanár nestačí. Co úroky? Takhle to měla udělat:

https://www.youtube.com/watch?v=7-7JLVE_aSE
Reagovat
tommr
jj to byly časy. To byla Karolína ještě zLoun jak se patří. V poslední době nám ale bohužel nějak vyměkla ... :)
Reagovat
FulnekUltras
a teď pojď kultivovaně zrušit Naducánka.
Reagovat
George_Renel
Na Petře je vidět, že nemá letos odehráno dostatek zápasů. Jakmile se dostane do tempa, je stále nezastavitelná.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová začátek rozpaky, ale pak kanár.
Reagovat
FulnekUltras
že to dneska Naducánkovi padalo.

A jinak - MouBouVou zpátky na svá místa.
Reagovat
sojka1
to je tak zvlastni, ty tem holkam uspech neprejes? Vzdyt je to uz dalsi sportovni generace a holcicky NASE ;-) absolutne nijak neohrozuji.... tatici nebyli ve strane nebo kde je chyba?
Reagovat
gigin
A ty mi budeš psát něco o loužích :D
Reagovat
sojka1
mam holinky... :-)))
Reagovat
gigin
Dnes Borg x Gulbis, ty holínko :))
Reagovat
sojka1
tak snad budou streamy, dobre deja vu, Bjorna jsem poprve videla (dokonce nazivo) taky v 17... jeho.... :-))
Reagovat
gigin
Měly by být. A nemachruj zas ;)
Reagovat
FulnekUltras
njn, to ještě byla celá Štvanice paf z bh obouruč ;-)
Reagovat
blixa
Ty snad od toho magora čekáš něco normálního ? Holky jsou prostě příliš "malobužoazní" :-D
Reagovat
sojka1
cekam, prichazim v miru.... :-)))
Reagovat
blixa
Na něj platí jen kalašnikov !!! ;-)
Reagovat
Fransoas
Bára Strýcová nepředvedla kvalitní výkon.Nedonutila soupeřku k větším chybám,a proto prohra měla rychlý průběh.Více se k tomu nedá říct.
Reagovat
gigin
Ale dá. Penko hrála dobře.
Reagovat
tommr
viděls to? Má se Petra bát? :)
Reagovat
Petr_Fisk
Málo kazila, ale zase taková sláva to nebyla. Pokud by Petra hrála stejně jako ve druhé polovině zápasu s Karlou, tak by to na Penko mohlo stačit.
Reagovat
sojka1
na Petru se chci teprve podivat, ale na Arynu a Strycovou jsem se stridave mrkla... Penko sice mozna "zadna slava", ale viditelne rychlejsi mice nez Strycova, paradni delka, razance a deptala ji zmenou FH vymen, odvazne to zamazavala po lajne, nabihala si dopredu na drajvy a zastrasovala Barunu uz postavenim na servis, prvni prijimala na BL a druhy hluboko v kurtu, verila si a hlavne neblaznila.... bylo to uplne jednoznacne, dobry vykon... :-)
Reagovat
Petr_Fisk
Mám je rád obě, ale Bára a Petra to jsou dva světy. Pochybuju, že Petru bude zastrašovat postavením na servis...:).
Jasně, Petra to může klidně prohrát, ale pokud by hrála svůj slušný standard, tak to bude o něčem jiném než s Bárou. Ale zatím to vypadá, že se hledá. Dnes tam měla ve druhé polovině hodně dobré "záblesky", Připomínaly Petru mód Wu-chan 2016.
Reagovat
EllNino
Jj tam Petra hrála podle mě nejlepší tenis kariéry :) Od US Open měla neskutečnou formu ... a pak možná loni na AO, to bude ještě hodně dlouho mrzet, tam hrála taky fantasticky
Reagovat
gigin
Viděl. Tvl houby víš, co baby zítra. Blbě sa vyspí jedna nebo druhá a je.
Reagovat
tommr
jj a obzvlášt tyhle dvě jsou v tomhle už proslulý ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist