ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 7014 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Soundtrack k nové bondovce vyjde na konci března

0 jsk 25.2.2020

O soundtrack k nejnovější pětadvacáté bondovce Není čas zemřít (No Time To Die) se tentokrát postaral proslulý skladatel Hans Zimmer. Film bude do českých kin uveden 8. dubna, soundtrack však vyjde již 27. března. „Pracovat na soundtracku k tak ikonické sérii, jako je 007, pro mě byla pocta,“ komentuje spolupráci Zimmer.

Titulní skladbou filmu se stala píseň No Time To Die, kterou složili a nahráli sourozenci O’Connellovi, tedy Billies Eilish se svým bratrem Finneasem. Skladba se dostala na přední příčky britských žebříčků, připsala si desítky milionů zhlédnutí jen na YouTube a Billie se zařadila mezi špičky hudebního průmyslu, které měly v minulých letech tu čest nahrát titulní píseň. Za všechny jmenujme Madonnu, Adele nebo Sama Smitha.

Společně se soundtrackem vychází i speciální kolekce Bond 25, která oslavuje polokulaté výročí filmů o Jamesi Bondovi. Na albu se budou nacházet nové aranže 25 ikonických titulních písní nahrané Královským filharmonickým orchestrem ve studiích Abbey Road.

Také se podívejte: VIDEO: Trailer nové bondovky