Zavřít reklamu

Aplikace Samsung Health se v uplynulých dnech dočkala řady skvělých vylepšení. Minulý týden  se v Samsung Health objevily dílčí změny uživatelského rozhraní. Došlo ke změnám položek v různých kategoriích, některé položky a funkce se přesunuly do jiné sekce. Nejvýznamnější změnou ale bylo zavedení podpory tmavého režimu. Společnosti Samsung a Google se snaží od uvedení One UI 2.0 a operačního systému Android 10  zavést podporu tohoto režimu u co nejvyššího počtu aplikací, a Samsung Health je jedna z nich.

21

Aktualizace, která do aplikace Samsung Health přináší tmavý režim, nese číselné označení 6.9.0.051, a společnost Samsung je mezi majitele smartphonů produktové řady Galaxy bude distribuovat postupně. Verzi své aplikace můžete zkontrolovat v sekci „About Samsung Health“ po klepnutí na ikonku v levém horním rohu a následném klepnutí na ikonku ozubeného kolečka.

Postupně se začíná šířit také nové aktualizace aplikace Samsung Health. Její nejnovější verze nese číselné označení 6.9.0.055, a největší novinkou, kterou přináší, je zbrusu nová kategorie, určená ženám. Majitelky smartphonů řady Samsung Galaxy budou moci po přechodu na nejnovější verzi aplikace Samsung Health sledovat svůj menstruační cyklus a zadávat do aplikace příslušné parametry. V tomto směru se uživatelky až dosud musely spoléhat na aplikace třetích stran.

Aplikaci Samsung Health mohou uživatelé aktualizovat prostřednictvím Galaxy Store nebo Play Store. Společnost Samsung se nechala slyšet, že by v letošním roce chtěla svou aplikaci Samsung Health obohatit o řadu nových funkcí.

Zdroj obrázků v galerii: SamMobile

Samsung-logo-FB

Dnes nejčtenější

.