Slzy i smích pro Kobeho: Poslední sbohem od Jordana a dalších | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slzy i smích pro Kobeho: Poslední sbohem od Jordana a dalších

Kobe Bryant se stal legendou Los Angeles Lakers
Kobe Bryant se stal legendou Los Angeles Lakers (Reuters)

Emoce se daly krájet. Zaplněná Staples Center se naposledy loučila se zesnulým basketbalistou Kobem Bryantem (†41) a jeho dcerou Giannou (†13). Chvíle plné slz, ale i vtipných momentů přinesly smuteční řeč vdovy Vanessy, Shaqa O‘Neala, či legendárního Michaela Jordana.

Vanessa Bryantová (37) vdova po Kobem

Postarej se o Gigi!

Smrt Kobeho a jejich dcery Gianny pochopitelně prožívá nejvíc ze všech. Není proto divu, že se při smuteční řeči několikrát rozplakala. „Nebudu moct na svatbě Gigi říct, jak úžasně vypadá. Zlato, postarej se o naši holčičku. Milujeme vás!“ vzlykala.

Prkýnko sklápěl

Úsměv je sice to poslední, na co teď myslí, přesto se jí chvílemi na tváři objevil. Třeba při vzpomínce na vzorného manžela. „Nikdy na záchodě nenechal zvednuté prkýnko,“ pobavila zaplněnou halu. 

Michael Jordan (57) basketbalová legenda

Byl to můj bratr

Už když přicházel na pódium, bylo vidět, že jeho obličej je zalitý slzami. „Byli jsme velmi blízcí přátelé, bral jsem ho jako mladšího bratra. A já mu chtěl být co nejlepším starším bráchou,“ povídal.

Zase ty fotky

Když byl v roce 2009 uveden do Síně slávy NBA, brečel jako želva a tyto fotky se staly hitem internetu. I proto chtěl tentokrát slzy udržet. Marně. „Řekl jsem ženě, že nebudu plakat, protože jsem nechtěl tyto obrázky vídat další tři, čtyři roky,“ rozesmál celé Staples Center.

Shaquille O‘Neal (47) Kobeho spoluhráč

Pozdrav do nebe

Slzy sice udržel, ale stejně na něm byla patrná velká bolest, kterou cítí. „Jako všichni jsem zdrcený ztrátou přítele. Kobe, jsi nebeský MVP (nejužitečnější hráč). Miluju tě, chlape. Než se znovu setkáme,“ řekl a poslal mu tam nahoru pozdrav.

Ty parchante

Nejvíc halu rozesmál on, když vzpomněl, jak Kobemu šel domluvit, že málo nahrává. „Řekl jsem mu: Hele, ve slově team není I (anglicky já). A on: To vím, ale je tam M-E (rovněž já), ty parchante,“ popsal Shaq, jak si Kobe získal jeho respekt.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.