Kampaň Intelligence Squared (Inteligence na druhou) společnosti Hillstone Networks debutuje na konferenci RSAC 2020

Průsečík lidské a umělé inteligence v odvětví bezpečnosti

Společnost Hillstone Networks, přední poskytovatel řešení v odvětví podnikové bezpečnosti a řízení rizik, představí na konferenci RSA 2020 v San Franciscu svou kampaň Intelligence squared (Inteligence na druhou). Konference RSAC je hlavním dějištěm rozhovorů o nejnovějších vývojových trendech v oblasti kybernetické bezpečnosti. Jejím letošním tématem je lidský prvek. Kampaň Intelligence squared (Inteligence na druhou) je založena na vizi společnosti Hillstone, že umělá inteligence a člověk jsou společně lepší: Inteligence na druhou. Je to multiplikátor síly, který neustále roste, přizpůsobuje se a brání vaši firmu. Od 24. do 27. února se můžete zastavit v centru South Expo na stánku č. 1547 a získat informace o tom, jak společnost Hillstone přináší inovace v průsečíku lidské a umělé inteligence v odvětví bezpečnosti.

"Kampaň Inteligence na druhou vyjadřuje náš závazek vůči našim zákazníkům, že budeme stát při nich a chránit jejich organizaci před legiemi stále chytřejších útočníků," říká Tim Liu, technický ředitel a spoluzakladatel společnosti Hillstone Networks. "Díky řešením značky Hillstone znásobí naši zákazníci svou ochranu a bezpečnost. Jsme nadšeni, že se můžeme s účastníky konference RSA podělit o nejnovější vývoj v balíčku řešení značky Hillstone."

Poslechněte si experty a získejte informace z první ruky o tom, jak společnost Hillstone poskytuje komplexní ochranu a vše co s ní souvisí. Společnost Hillstone Networks představí v prezentacích a ukázkách na stánku svá řešení pro podnikovou bezpečnost a řízení rizik. Jedná se o následující společné iniciativy:

Inteligentní prevence průniku: Ochrana podniků před pokročilými hrozbami

Ochrana datového centra: Komplexní ochrana moderních datových center

Zabezpečené sítě SD-WAN: Budování na základě bezpečnosti pro distribuované podniky

Společnost Hillstone získala nedávno uznání společnosti Gartner Peer Insights jako zákaznická volba pro síťové brány firewall za rok 2020. "Děkujeme našim zákazníkům a společnosti Gartner za uznání," řekl Tim. "Náš tým ve společnosti Hillstone je na tento úspěch hrdý, protože zpětná vazba od zákazníků neustále formuje naše produkty a služby."

O společnosti Hillstone Networks

Řešení společnosti Hillstone Networks pro bezpečnost podnikových sítí a řízení rizik poskytují viditelnost, získávání informací a ochranu. To umožňuje podnikům komplexně sledovat, důkladně pochopit a rychle řešit kybernetické hrozby. Řešení společnosti Hillstone se opírají o uznání předních analytiků a důvěru světových firem. Pokrývají organizaci od okraje sítě až ke cloudu, a současně zlepšují celkové náklady na vlastnictví. Více se dozvíte na stránkách www.hillstonenet.com

Originální verzi této zprávy najdete na serveru businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200224005040/en/

Kontakty

Hillstone Networks

Zeyao Hu

Manažer marketingu

inquiry@hillstonenet.com

Zdroj: Hillstone Networks

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-počítače-komunikace-Hillstone Networks

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.