Společnost Huawei posiluje ekosystém zařízení pro všechny scénáře službou Huawei Mobile Services

Pan Yu Chengdong (Richard Yu), generální ředitel skupiny Consumer BG společnosti Huawei, představil HUAWEI Mate Xs

Pan Yu Chengdong (Richard Yu), generální ředitel skupiny Consumer BG společnosti Huawei, představil HUAWEI Mate Xs

HMS se otevírá na svět HUAWEI AppGallery je jedním ze tří největších obchodů s aplikacemi na světě

Společnost Huawei Consumer Business Group (BG) dnes v Barceloně ve Španělsku pořádala akci Virtuální představení produktů a strategie, na níž představila nové produkty 5G a strategii, včetně HUAWEI Mate Xs, vlajkového smartphonu, který je potvrzením závazku společnosti Huawei ke svému ekosystému pro všechny scénáře.

Během hlavní řeči Richard Yu, generální ředitel společnosti Huawei Consumer Business Group, sdílel nejnovější milníky růstu, kterých společnost Huawei dosáhla se službou Huawei Mobile Services (HMS), a představil HUAWEI AppGallery, oficiální platformu distribuce aplikací Huawei. Poznamenal: „Huawei se bude i nadále angažovat ve strategii bezproblémového života s AI pro všechny scénáře. Budeme pokračovat v investování do našich špičkových technologií včetně čipových sad, 5G komunikací, mobilní AI, operačních systémů, kamer a audiovizuálních řešení, abychom mohli vybudovat naše dlouhodobé konkurenční výhody. Také se těšíme na spolupráci s vývojáři po celém světě, abychom urychlili růst ekosystému všech scénářů. Spolu s nimi zlepšíme zážitky ze všech scénářů a přeneseme jej do nových výšin."

V plně propojeném inteligentním světě se společnost Huawei zavázala obohatit zážitky z chytrých aplikací ve všech scénářích. Vzhledem k tomu, že se knihovna služeb a obsahu neustále rozšiřuje, HMS přinese pro zařízení Huawei více propojených zážitků, což uživatelům umožní bezproblémový přístup k více zařízením pomocí jediného HUAWEI ID.

Nový telefon HUAWEI Mate Xs je silnou ukázkou schopností služeb HMS. Ohebný displej telefonu HUAWEI Mate Xs se hodí k celé řadě běžných scénářů, jako je práce, mediální zábava, hraní her a další. Je nabízen s předinstalovanou řadou HMS aplikací, jako je HUAWEI AppGallery, která poskytuje bohatý a lokalizovaný obsah zákazníkům ve více než 170 zemích a oblastech. Platforma HUAWEI AppGallery je věnována ohebným zařízením, kde uživatelé najdou aplikace, které jsou optimalizovány tak, aby plně využívaly výhod nového tvarového faktoru.

Systém HMS podporující hladkou konektivitu hraje rozhodující roli při urychlování realizace strategie bezproblémového života s AI pro všechny scénáře „1+8+N" společnosti Huawei. Vývojáři jsou vítáni, aby se stali součástí tohoto ekosystému, a společně se společností Huawei kultivovali inteligentní ekosystém, který podporuje globální spotřebitele v éře 5G.

O společnosti Huawei Consumer BG

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. Ve Spojených státech, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Společnost Huawei Consumer BG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC a tablety, přenosná zařízení, cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 32letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelům po celém světě.

Více informací naleznete na webových stránkách: http://consumer.huawei.com

Pro pravidelné aktuální zprávy o společnosti Huawei Consumer BG nás sledujte na sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobile/

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobile

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobile/

YouTube: https://www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1094362/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1094360/2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1094361/3.jpg

KONTAKT: Zhu Yiwen, +86-156-0046-2732, zhuyiwen3@huawei.com

Klíčová slova Španělsko-Čína-počítače-elektronika-komunikace-Huawei Consumer Business Group

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.