HMS Core 4.0 pomáhá vývojářům na celém světě vytvářet pro uživatele inteligentní zážitky všech scénářů

Pan Yu Chengdong (Richard Yu), generální ředitel skupiny Consumer BG společnosti Huawei, představil systém HMS Core 4.0

Pan Yu Chengdong (Richard Yu), generální ředitel skupiny Consumer BG společnosti Huawei, představil systém HMS Core 4.0

Společnost Huawei dnes pořádala v Barceloně akci Virtuální představení produktů a strategie pro spotřebitele. Na této akci představil pan Yu Chengdong (Richard Yu), generální ředitel skupiny Consumer BG společnosti Huawei, systém HMS Core 4.0, kolekci otevřených funkcí poskytovaných divizí HUAWEI Mobile Services. Jakmile budou tyto funkce integrovány do aplikací, pomohou vývojářům přilákat více uživatelů, zvýšit zapojení uživatelů a dosáhnout obchodního úspěchu rychleji, než se očekávalo, prostřednictvím distribuce jejich aplikací do všech zařízení pro všechny scénáře. Tímto způsobem se vývojáři mohou zaměřit na inovace a poskytnout všem uživatelům zařízení Huawei všestranný zážitek z inteligentního životního stylu.

Richard Yu na této akci ilustroval řadu působivých služeb HMS Core 4.0, z nichž jednou je ML Kit. Poskytuje celou řadu funkcí, jako je detekce obličeje, rozpoznávání textu, detekce a sledování objektů, klasifikace obrázků a rozpoznávání orientačních bodů, které lze vybrat na základě požadavků uživatele. Díky schopnosti detekce obličeje je ML Kit schopen detekovat sedm výrazů obličeje, identifikovat tři rysy obličeje a získat konturu detekovaného obličeje z 845 bodů. Po integraci do sady ML Kit bude aplikace schopna rozšířit inteligentní konektivitu do všech částí každodenního života uživatele, což umožní číst text v obrazech a streamech ve více jazycích, skenovat památky a sdílet je s ostatní. Pro úpravu fotografií mohou také využít aplikaci na zkrášlení obličeje.

Další pozoruhodnou službou v HMS Core 4.0 je Scan Kit. Je schopen identifikovat 13 typů běžně používaných čárových kódů 1D a 2D. Při detekci čárového kódu z dálky Scan Kit před jeho naskenováním nejprve zvětší čárový kód a je také schopen skenovat malý čárový kód stejným způsobem. Bez ohledu na to, jak je čárový kód orientován, Scan Kit jej stále dokáže rychle a správně identifikovat. Kromě toho přesně skenuje čárové kódy i v těch nejnáročnějších scénářích, například když je obraz čárového kódu poškozen nebo zdeformován.

Pokud jde o inteligentní životní styl všech scénářů v budoucnosti, Richard Yu představil službu Safety Detect. Rychle zkontroluje, zda aplikace představuje riziko pro systém zařízení uživatele prostřednictvím rootingu, odemknutí nebo eskalace oprávnění, a poté určí, zda budou ovlivněny operace aplikace. Safety Detect chrání uživatele před jakýmkoli ohrožením jejich osobního soukromí a bankovních účtů během síťového připojení.

HUAWEI Map Kit, Site Kit a Location Kit společně poskytují optimální lokalizační služby (LBS), které pomáhají globálním vývojářům budovat interaktivní a personalizované mapové funkce.

Systém HMS Core 4.0 byl oficiálně představen 15. ledna 2020. Některé z jeho služeb byly aktualizovány a některé jsou nové. Sady Account Kit, In-App Purchases (IAP), Analytics Kit, Drive Kit, Game Service a Push Kit jsou již provozovanými službami a byly v této verzi aktualizovány. Sady Ads Kit, Map Kit, a Location Kit byly představeny před čtyřmi měsíci a také aktualizovány. Jsou nově vyvíjeny další služby, včetně ML Kit, Acious Kit, Scan Kit, Near Service, Panorama Kit, Safety Detect, Dynamic Tag Manager (DTM), Fast Identity Online (FIDO), Site Kit, Quick App, WisePlay DRM, Health Kit a Identity Kit. Některé služby v HMS Core 4.0 nabízejí nové funkce, které integrují cloudové funkce Huawei pro čipová zařízení. V současné době má Huawei více než 1,3 milionu registrovaných vývojářů a více než 55.000 aplikací připojených k HMS Core po celém světě. Se zrychlením jeho komplexní otevřenosti a zvýšením inovačních schopností bude tento počet v budoucnu i nadále růst.

Společnost Huawei vždy dodržovala svůj závazek vůči strategii digitální inkluze TECH4ALL. Díky neustálé otevřenosti ekosystému HMS společnost Huawei intenzivně spolupracovala s vládami, průmyslovými odvětvími a komunitami, aby umožnila rozvoj místních průmyslových odvětví, podpořila inovace malých a středních podniků a nepřetržitě přinášela inovativní digitální služby pro globální spotřebitele, čímž vytváří větší společenskou hodnotu.

O společnosti Huawei

Společnost Huawei, založená v roce 1987, je předním světovým poskytovatelem infrastruktury informačních a komunikačních technologií (ICT) a inteligentních zařízení. Jsme odhodláni přinášet digitalizaci každému člověku, domácnosti a organizaci pro plně propojený, inteligentní svět. Zaměstnáváme více než 188 000 pracovníků, působíme ve více než 170 zemích a regionech a obsluhujeme více než tři miliardy lidí po celém světě.

Komplexní portfolio produktů, řešení a služeb společnosti Huawei je jak konkurenceschopné, tak bezpečné. Prostřednictvím otevřené spolupráce s ekosystémovými partnery vytváříme trvalou hodnotu pro naše zákazníky, pomáháme lidem, obohacujeme domácí život a inspirujeme inovace v organizacích všech forem a velikostí. Ve společnosti Huawei se inovace zaměřují na potřeby zákazníků. Intenzivně investujeme do základního výzkumu a zaměřujeme se na technologické průlomy, které pohánějí svět kupředu.

Více informací naleznete na stránkách www.huawei.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1094358/Richard_Yu_Huawei_HMS_Core4.jpg

KONTAKT: Yushuang Mao, +86-135-1032-1215, maoyushuang@huawei.com

Klíčová slova Španělsko-Čína-počítače-elektronika-komunikace-Huawei Technologies Co., Ltd.

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.