Říkávalo se, být hladový jako herec. To už ale dávno neplatí. Tedy pro herce z oblastních divadel možná. V případě, že si vás ale vybere nějaký bohatý klient a svěří vám propagaci svého produktu, můžete se zaopatřit klidně i do konce života. Tak jak k tomu má našlápnuto i Tomáš Jeřábek, který sedí na penězích v roli zlého bankéře stejně jako v občanském životě. Přesto se ale herec snaží držet při zemi a nevystavovat své jmění na odiv.

„I já utrácím za hovadiny, ale nekupuju si drahý hezký auto, aby to všichni viděli,“ svěřil se Jeřábek časopisu Reflex. Zároveň s tím ale herec přiznal, jak moc je rád, že se mu podařilo vydělat a odložit peníze na spořící účet. „Skvělé je, že nemusíš řešit existenční problémy, což tě zajímá, zvlášť když máš malý dítě,“ je přesvědčen Jeřábek, který se stal v létě 2018 poprvé tátou syna Tea. Jeho manželka Halka Třešňáková (47) má z předchozího vztahu dnes už dávno dospělého Alana (29).

Přes své rozhodnutí nechlubit se penězi skrze nová auta, teď ale herec přece jen návštěvu prodejce vozů plánuje. Jelikož je Tomáš Jeřábek původem z Kolína a stále tam žijí jeho rodiče, přejezdy na návštěvy budou pro rodinu zanedlouho zase o něco pohodlnější. „Vždycky jsem si chtěl koupit dodávku multivan, teď na ni budu mít,“ raduje se.           

Fotogalerie
23 fotografií