Romantický seriál z líbivého prostředí venkovského statku s atraktivním obsazením, v jehož čele excelují herečka a zpěvačka Eva Burešová (26) s Markem Lamborou (24), se stále drží na první příčce žebříčku sledovanosti. Také další díl seriálu Slunečná na Primě se stal jedničkou úterního večera, jelikož ho zhlédlo 1 milion a 259 tisíc diváků starších patnácti let. Konkurenční Nova s Ordinací v růžové zahradě 2 zaujala jenom 930 tisíc lidí a mnohokrát reprízovaný, leč stále oblíbený retro seriál Vyprávěj na prvním kanále České televize vidělo 628 tisíc diváků.

Stejně jako minulý týden, i tentokrát byla talk show Lukáše Pavláska Na Pavláska na páté příčce, ve sledovanosti ho předběhl novácký Víkend s 562 tisíci příznivců, jenže počet lidí výrazně klesl. Zatímco první díl si nenechalo ujít 498 tisíc lidí, tedy téměř půl milionu, což byl skutečně raketový start, druhý si pustilo už jen 405 tisíc.

Na jednu stranu je to zarážející číslo, na druhou je však třeba připomenout, že v případě talk show zpěvačky Marty Jandové (45) šlo o mnohem větší debakl: Začínala na 388 tisících, druhý díl ztratil 140 tisíc, a poté se už přes 250 tisíc týden co týden nepřehoupla.

Stejný názor sdílejí i uživatelé sociálních sítí, co se nestydí vyjádřit na oficiálních stránkách FTV Prima. „Každý si dneska dělá svůj pořad, ale za mě to dlouho nevydrží,“ zaznívá mezi komentáři. „Je to blbost… Ale tak trapný jako u Marty to není,“ myslí si další fanoušek televizní tvorby.

A jiní na rovinu přiznávají, že dali druhému dílu šanci jenom kvůli hostům, které si Pavlásek do své talk show pozval - kromě zpěváka Adama Mišíka (22) a operní pěvkyně Andrei Tögel Kalivodové (42) se totiž těšili na režiséra, komika a člena populární partičky Ondřeje Sokola (48). „Mrknu se jen kvůli Sokolovi, pořad je tragédie,“ hlásili mnozí ještě před odvysíláním dalšího dílu.

VIDEO: Lukáš Pavlásek schytal pohlavek od režiséra Ondřeje Sokola!

Video
Video se připravuje ...

Ve své nové talk show schytal Lukáš Pavlásek pohlavek od režiséra Ondřeje Sokola! FTV Prima

Fotogalerie
115 fotografií