Neskutečné ZOO Pergnerové: U nás doma není příliš pořádek… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Neskutečné ZOO Pergnerové: U nás doma není příliš pořádek…

Hvězda Mise nový domov Tereza Pergnerová
Hvězda Mise nový domov Tereza Pergnerová (M&M reality)

Tereza Pergnerová (45) je známá nejen jako zkušená moderátorka, ale také kvůli své závislosti na drogách. Zažila chvíle velké slávy i pády na dno. V současné době je však šťastná a radost ze života jí přinášejí i zdánlivé drobnosti, například její zvířata.

Pergnerová v pořadu Mise Nový domov dává šanci na nový začátek a snaží se lidem do jejich života přinést radost. Nyní se moderátorka rozpovídala o tom, co naopak těší ji. „Spokojenost lidí kolem a moje vnitřní spokojenost. Vědomí, že jsem slušný člověk. A potom zdánlivé drobnosti: například, že mě mají ráda zvířata,“ řekla webu denik.cz.

Moderátorka má kromě dvou psů i šest koček a jednoho papouška. „Normálně s námi komunikuje. Jeho slovní zásoba je někde na úrovni čtyřletého dítěte,“ svěřila se Pergnerová, která své početné zvěrstvo bere jako součást rodiny. „Donedávna jsme měli ještě králíčka, ale ten už bohužel odešel. Z toho všeho vám musí být jasné, že u nás doma není příliš pořádek… (smích) Na to je tam příliš mnoho tlapiček,“ dodala.

Tereza Pergnerová: Manžel se z tatínka předělal na maminku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
terrancero...@...
26. 2. 2020 • 18:31

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.