Peklo syna Pepy Vojtka Adámka (7): JOVANKA ZASAHUJE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Peklo syna Pepy Vojtka Adámka (7): JOVANKA ZASAHUJE!

Josef Vojtek s manželkou Jovankou a syny Adamem a mladším Albertem
Josef Vojtek s manželkou Jovankou a syny Adamem a mladším Albertem (herminapress.cz)

Adam Vojtek (7), syn rockera Pepy Vojtka (54) momentálně září v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Přestože jde o jeho první velkou roli, čeká ho velmi nelehký úkol. Filípka, kterého ztvárňuje, šikanují spolužáci.

V Ordinace v růžové zahradě Adámek exceluje v roli Filípka, syna Radima Fialy (49) alias doktora Hanáka a zdravotní sestřičky Gábiny, kterou hrála Sandra Nováková (37).  Po jejím odchodu ze seriálu nechali Gábinu odstěhovat i s dítětem do Německa. Jenže když se Hanák dozví, že jeho syn se má stěhovat na Tchaj-wan, rozhodne se tomu zabránit a pro chlapce si zajede.

Po příjezdu do Česka to Filípek nemá vůbec jednoduché. Musí si zvykat na nový domov a novou školu.  A jelikož je ve třídě nový, stane se obětí zdejších tyranů. „Jeho postava Filípka Hanáka ponese těžké téma šikany ve škole a Adámek se tohoto úkolu zhostil skvěle. Jsme moc rádi, že ho máme a že ho natáčení Ordinace baví,“ řekla webu extra.cz kreativní producentka Simona Matásková.

Jelikož Adámek chodí teprve do první třídy, s náročnou rolí mu pomáhá maminka Jovanka Vojtková. „Když jsme se spolu učili texty a vysvětlovali si tuhle situaci, Adam nechápal, proč Filípek o svém trápení mlčí, proč se rodičům nesvěří. Vysvětlila jsem mu, že ne každé dítě je k rodičům tak otevřené jako on k nám a že je moc důležité ukázat dospělým, jak některé děti mohou na šikanu reagovat," svěřila se manželka frontmana skupiny Kabát.

Šikana v Ordinaci:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.