Ivana Korolová, která propůjčila svůj hlas animované postavičce Líze z oblíbeného seriálu Simpsonovi (poté, co zemřela ve věku dvaasedmdesáti let její původní dabérka Helena Štáchová), je bezesporu velice aktivní ženou.

Přestože je v očekávání a musela nastoupit „na mateřskou“, rozhodně nesedí doma, netrénuje přebalování miminka a nepřežehluje dupačky, aby byly v den D jaksepatří připravené. Místo toho vyrazila se svým manželem do Rakouska!

„Poslední dovča předtím, než budeme rodina,“ svěřila se na sociálních sítích a připojila snímek, na němž si užívá nádherného počasí na vrcholcích hor. „Už mám teda do kopce ultra pomalý tempo... To si musím přiznat a přijmout, proto jsme sem vyjeli dnes lanovkou (neškrábala jsem se v šestém měsíci pěšky, nebojte),“ líčila. Svým fanouškům přiznala, že se vzhledem k rostoucímu bříšku více zadýchává a jde „jak šnek“. Díky stále se zvětšujícímu obvodu pasu měla navíc problém i se zimní bundou: „Za týden ji už podle mě nezapnu,“ přiznala pobaveně.

Kromě toho si dopřála i pořádnou túru… jenže ta už byla nad její síly. „Včera pro mě Jirka ke konci našeho desetikilometrovýho výletu radši dojel autem,“ připustila s tím, že je podle ní důležité znát své limity – a místo toho, aby se snažila v pokročilém stupni těhotenství sáhnout si na dno svých možností, raději se prý kochá. Hory si však odepřít nedokáže. Jak ona, tak její muž je ostatně milují natolik, že do těchto míst často vyrážejí. Dokonce i svatba proběhla v Krkonoších…

VIDEO: V novém klipu se Ivana Korolová pěkně zakulatila.

Video
Video se připravuje ...

V novém klipu se Ivana Korolová pěkně zakulatila. FTV Prima

Fotogalerie
49 fotografií