Michaela Kuklová se nedávno svěřila, že má nadpřirozenou schopnost dopředu vědět, co se stane. „Při poslouchání toho vnitřního hlasu jsem mohla dopředu poznat, co se děje s mým zdravotním stavem, jak dopadne ten či onen soud, jaký bude úředník, se kterým se mám setkat, co od něj čekat, jestli klapne ta či ona práce atd,“ naznačila herečka před dvěma týdny.

Bohužel to nejhorší přišlo v úterý, den před ročním výročím úmrtí jejího exmanžela Jiřího Pomeje(†54), který prohrál boj s rakovinou. „Moji milí kamarádi, přátelé a fandové, než se tichou poštou roznesou spekulace a katastrofické scénáře, kdy jedinou věcí, která mě trápí, je lhaní, kterého se dál dopouštět nechci, ráda bych vám sdělila, že mi byl diagnostikován karcinom prsu. V současné době jsem po operaci a výsledky jsou příznivé. V dalším čase se doléčím,“ oznámila na sociálních sítích Míša.

O nemoci zřejmě nevěděli ani její kolegové z branže, a tak aspoň přes internet posílají procítěné vzkazy. „To se zvládne, krasavice,“ napsala herečka Hana Čížková (66). „Míšo, drž se,“ vzkazuje hlas Angeliny Jolie (44) Regina Řandová (52).

„Míšo, myslím na tebe. Přeju rychlé uzdravení a moc se mi líbí tvůj přístup. Objímám tě,“ přidala se Nela Boudová (52). Mahulena Bočanová (52) nebo Ivana Korolová (31) poslaly srdíčka a pusinky. „Ahoj Miško, jsi statečná, bezvadná holčina. Držím ti palce. Pusu,“ píše dabér Marcel Vašinka (65) a přidal se moderátor Jan Gareth Musil (52), který před lety porazil rakovinu mízních uzlin: „Míšo, hodně energie, hodně síly a hlavně optimismus!“ 

Napsala i exmanželka Leoše Mareše (43) Monika Marešová(45): „Myško, jsi úžasná, silná ženská! Mám tě moc ráda a moc si tě vážím! Posílám pusu a sílu.“ Hlasová lektorka Linda Finková (51) se rovněž ozvala - „Zlato budeš dobrá! A jsi!“ Herečka a moderátorka Jitka Asterová (60): „Moje milá, držím palce a nepochybuji, že budeš v pořádku.“

„Není mi třeba soucitu ani lítosti, nic hrozného se mi neděje, jsem pouze jednou z mnoha. Nevidím důvod upínat ke mně pozornost. Pokud snad budu moct pomoci poznáním, ráda vám odpovím. Děkuji s láskou svému příteli, synovi, rodině a kamarádkám za jejich oporu a jsem moc šťastná, že se o mě nemusejí bát,“ dodává Kuklová, která má před sebou ještě dlouhou cestu.

VIDEO: Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
35 fotografií