Že by se Sisa Sklovská inspirovala u dalších celebrit, které si svého těla cení natolik, že si „pro sichr“ nechávají pojistit jeho jednotlivé části? Vlastně proč ne...? Kdo by se však domníval, že si slovenská zpěvačka připlatí například za své i po padesátce pěkné pozadí po vzoru Jennifer Lopez (50), není tomu tak.

Sisa Sklovská se rozhodla platit pojišťovně za část těla pro ni mnohem cennější. A z logických důvodů vlastně tu nejcennější. A tou jsou její hlasivky, které jsou nejen radostí pro manžela, kterému prý doma stále zpívá, ale i pro její fanoušky. A stejně tak jsou pro Sisu hlasivky samozřejmě hlavním zdrojem obživy, bez kterého by kariéru mohla pověsit na hřebík. Jenže, jak přiznala, zařídit to nebude úplně jednoduché.

„V naší republice se hlasivky pojistit nedají. Řešila jsem to i v Česku, ale ještě k tomu v pojišťovací firmě nedospěli. Ptala jsem se na to xkrát, no, k pojištění mého hlasu zřejmě dojde jedině někde v zahraničí,“ posteskla si Sklovská deníku Nový Čas. „Bude to asi drahé, ale můj hlas je to nejvzácnější, co mám,“ dodala odevzdaně Sisa, která si bude muset kvůli nedostupnosti tohoto typu pojištění patrně pořádně připlatit.

VIDEO: Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video
Video se připravuje ...

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale... Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
56 fotografií