Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu nepříjemný zážitek má za sebou muzikálový zpěvák a herec z Troškových komedií Babovřesky nebo Strašidla Bronislav Kotiš (47). Z neznámých příčin mu totiž pár minut po začátku představení začala téct z nosu krev a nebyl schopný před vyprodaným hledištěm vystoupit a svou roli na Fidlovačce odehrát.

„Chvíli po začátku představení se mi spustila na jevišti náhle z nosu krev a nešlo to vůbec zastavit. Jak mě, tak i mé herecké kolegy to hodně zaskočilo a chvíli jsme přemýšleli, jak nejlépe zareagovat. Začala pro nás dramatická chvíle, která však nebyla v žádném scénáři,“ sdělil nám oblíbený herec.

Ačkoli se v divadle v zákulisí snažili zajistit narychlo náhradu, bohužel se jim to nepodařilo.

„Představení jsme museli bohužel přerušit a já vyhledal lékařskou pomoc. Praskla mi nějaká cévka, která ten tok krve způsobila. Po drobném lékařském zákroku mě čeká týdenní rekonvalescence,“ dozvěděli jsme se od herce a zpěváka. Alternaci za Kotiše museli vyřešit také na prknech Divadla Broadway, kde měl účinkovat v muzikálu Kvítek mandragory.

„Za indisponovaného Bronislava Kotiše představení odehrál jeho alternant Michal Novotný. Tento týden by měl pan Kotiš podle našich informací plánovaná představení podle hracího plánu odehrát,“ sdělil za Divadlo Broadway PR manažer Stanislav Běle.

Reklama

Další články

Načítám