Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agáta Prachařová o vztahu s Mirkem Dopitou: Chodíme spolu nejen na oběd...

Agáta s Mirkem Dopitou vychází dobře.
Zdroj: Archiv Agáty Prachařové
+ Dalších 5 fotografií
vyjádření
Agáta Prachařová (34) se nikdy netajila tím, že s tatínky svých dětí vychází v rámci možností dobře. Dokonce je oba chtěla sezvat na společnou štědrovečerní večeři, z čehož ale nakonec sešlo. I tak je obdivuhodné, jaký přístup někdejší modelka ke svým expartnerům má. S Mirkem Dopitou, se kterým má syna Kryšpína, nemá problém ani zajít na oběd.

Konec jejich vztahu byl podstatně dramatičtější, než je tomu dnes. Partnerství nedokázali udržet i přesto, že se jim narodil syn Kryšpín. O to víc si nemůže Agáta (34) vynachválit vztah, který s Mirkem udržuje dnes.

Jsme kamarádi

"Když už vám to v životě nevyjde, je strašně důležité, abyste zůstali přátelé... občas je to těžké, ale s Mírou nám to vyšlo na 100 %, takže tady jedna z oběda a bez dětí," pochlubila se Agáta společnou fotkou s Dopitou.

Dvojnásobná maminka, pro kterou je rodina všechno, redakci eXtra prozradila i to, že s Mírou nechodí pouze na oběd. "Chodíme spolu trénovat box, Kryšpína si pravidelně bere a skvěle spolu vycházíme." Na otázku, jestli s Mirkem neplánují obnovit jejich partnerský vztah, Agáta rezolutně odpověděla, že neplánují.

Na oběd i s Jakubem?

Je tedy možné, že se v budoucnu dočkáme i společné fotky Agáty a Jakuba Prachaře (36). S ním prý vychází v rámci dcery Mii taky dobře a to se vždy, především když jsou ve vztahu děti, cení. Podnikavá Agáta je aktuálně bez partnera. Čtyřměsíční vztah s makléřem Zdeňkem Turkem ztroskotal kvůli odlišným prioritám. Na toho pravého tedy Agáta ještě čeká.

Prachař je podle všeho stále šťastný po boku Denisy Dvořákové, i když i tam proběhly spekulace o jejich rozchodu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy