Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Přijďte na Festival Evolution vyzkoušet bílou jógu a zažijte nepoznaný stav

Na Festivalu Evolution, který je zasvěcen zdravému životnímu stylu a všemu, co s ním souvisí, můžete vyzkoušet také otevřené lekce různých druhů jógy nebo dechových cvičení. Pokud vás navíc zajímá osobní rozvoj, neměli byste festival pro všechny, kteří to vidí #prostejinak, vynechat. Konat se bude od 20. – 22. března na Výstavišti v Praze Holešovicích. 

/

Během tří dnů se na festivalu představí expozice 450 domácích i zahraničních vystavovatelů a v sedmi sálech se vystřídá 210 přednášejících ve 170 vystoupeních. Jak je z čísel jasné, program je tak našlapaný, že jediný problém, který budete mít, je rozhodnout se, kterou přednášku nebo workshop nevynechat.

Na Festivalu Evolution máte možnost vyzkoušet rozmanité druhy jógy – od systému Jóga v denním životě, přes kundalini jógu, tantra jógu až po cvičení jógy pro děti. Co si tedy nenechat ujít?

Spirituální koučka a učitelka jógy vědomí pro jednotlivce i páry Jana Dlouhá vám odhalí tajemství kundalini jógy, která je pro svou efektivitu jedním z nejúčinnějších nástrojů pro kultivaci svého potenciálu. „Speciální inspirací je Bílá tantrická yóga. Dělat bílou yógu může být jedním z nejvíce pozměňujících zážitků, jaké kdy zažijete. Vytváří vaši éterickou energii, aby vám poskytla schopnost snadno překonat lekce Země tím, že otevře vaši intuici a dá vám povědomí o tom, na čem vaše duše v současné době pracuje, a pak vás tato energie může podpořit, abyste uvolnili nebo uzdravili vaše problémy. Dělá to tak, že pracuje v říši duše. Je to velmi osobní zkušenost, intimní vztah, který máte s vlastní duší, a mnoho lidí neví, jak o tom mluvit s jinou osobou. Touto technikou se spojíte se svou duší. Můžete snadno vydat staré problémy života nebo uzdravit lekce duše. To vám dává šanci proměnit se v milosti podpory skupiny,“ říká Jana Dlouhá, jejíž jógový workshop můžete navštívit hned první den festivalu.

Jógou v denním životě vás zase provede cvičitel jógy Sebastián Janota, se kterým si krátce a efektivně zacvičíte, protáhnete se a ještě se zaměříte na dechový rytmus. To, jak je dech nejen v józe, ale v našem životě důležitý, ví i cvičitel jógy II. třídy Václav Háse Rámpuri. Ten na Festivalu Evolution povede workshop s názvem Dech, brána ke svobodě. Dáša Lišková poradí rodičům, jak cvičit jógu s dětmi. Na návštěvníky čeká špetka teorie a praktická ukázka, na které pochopí, jak využít jógy a jógových cviků pro cvičení s dětmi.

Tantra jógu pro ženy, tzv. Mohendžodáro představí Blanka Milevová, která návštěvníky seznámí s principy tohoto cvičení, jehož základem je aktivace energie pánevního dna. Pokud dáváte přednost tanci, nepropásněte lekce anglického šamana, tanečníka a bojovníka Guye Barringhtona. Jeho taneční lekce jsou spirituálně laděné a nabízí opravdu nevšední zážitek.

V programové nabídce najdete mimo jiné i přednášky lékařů a specialistů na výživu, dozvíte se, jak vybírat potraviny nebo doplňky stravy, aby z toho mělo vaše tělo co nejvyšší užitek, nebo se seznámíte s řadou ekologických projektů. Chybět nebudou ani koučové, psychologové a odborníci na osobní rozvoj, kteří vám poradí, jak odhalit svůj skrytý potenciál nebo vás nasměrují k vyřešení vztahových problémů. Ve food zóně zase můžete ochutnat veganské, vegetariánské nebo bezlepkové speciality. Pokud vás festivalové dění unaví, můžete zavítat do relaxační zóny nebo do některé z kaváren. Pro děti jsou připraveny tvořivé dílny, hrací koutek s hlídáním a najdete zde prostor pro klidné přebalení a nakrmení miminek.

Harmonogram festivalu včetně vstupenek v předprodeji najdete na www.festivalevolution.cz.

 

Komentáře (0)
Redakce
Redakce

YogaPoint je jógový rozcestník, jehož záměrem je informovat a inspirovat. Je pro všechny, kteří se zajímají o jógu a s ní spojená témata, bez ohledu na styl, zdatnost, věk a místo. Nejen pro jogíny, ale i pro ty, kteří chtějí s jógou teprve začít.

26.02.2020 - 22:35

Načíst další
Načíst další

Komentáře

Napište komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.



Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám