Strýcová s Hsieh v Dauhá porazily Krejčíkovou a Siniakovou a zahrají si o další titul

27. 2. 2020, 16:59
Aktuality 12
WTA DAUHÁ - Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh pokračují ve fantastických letošních výkonech a i na svém čtvrtém letošním turnaji si zahrají o titul. Nasazené jedničky v semifinále v Dauhá v super tie-breaku zdolaly české duo Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková. O třetí letošní a celkově osmý společný triumf se Strýcová s Hsieh utkají s dvojicí Gabriela Dabrowská, Jelena Ostapenková.
B. Strýcová a S. Hsieh

Barbora Strýcová i díky Su-Wei Hsieh loni ve Wimbledonu slavila svůj jediný dosavadní grandslamový vavřín. A česko-tchajwanský tandem nemá jediný důvod, proč nepokračovat ve společném tažení za dalšími tituly.

Letos si totiž vede naprosto fantasticky a po triumfech v Brisbane, finále Australian Open a úspěšné obhajobě titulu v Dubaji si zahraje o prvenství také v katarském Dauhá.

Nasazené jedničky do semifinále prošly naprosto suverénně a bez ztráty setu. V semifinále však měly plné ruce práce s Barborou Krejčíkovou a Kateřinou Siniakovou. S českým duem prohrávaly v super tie-breaku 4-7, ale nakonec zvítězily 6-4 4-6 12-10 a postoupily do finále.

Strýcová s Hsieh v něm zaútočí na třetí letošní a celkově osmý společný triumf. Jejich posledními soupeřkami na turnaji budou Gabriela Dabrowská a Jelena Ostapenková, které v semifinále přehrály 6-4 1-6 10-7 Tímeu Babosovou a Kristinu Mladenovicovou.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Její kariéra se blíží ke konci. Proto se Strýcová loučí s trenérem Kotyzou

Zdroj: https://eurozpravy.cz/sport/tenis/jeji-kariera-se-blizi-ke-konci-proto-se-strycova-rozhodla-ukoncit-spolupraci-s-trenerem.b68c146c/
Reagovat
smazaný uživatel
Petra gratulace. Nutno poděkovat za včerejšek naší Káje.
Reagovat
Jan
Jsem myslel, že Hsieh je číňanka. Najednou Tchajwan :) Asi jsem to dřív špatně četl :)
Reagovat
Enterprise
Spoustu let ale žije ve Francii.
Reagovat
blixa
Tak kromě pár původních domorodců žijou na Tchai-wanu číňané, že ;-)
Reagovat
Jan
S ohledem na jisté politiky v Praze je dobře, že je z Tchajwanu :) jinak by mohli Báře dělat potíže :)
Reagovat
FulnekUltras
disciplína útěchy pro slabé kusy ;-)
Reagovat
EllNino
já myslel, že Báru máš jako silnou :)
Reagovat
FulnekUltras
teta nenechává ekonomicky nic náhodě ;-)
Reagovat
tommr
opět vyhrály zkušenosti. Krejčíková/Siniaková už začínají mít ze starších soupeřek docela slušnej komplex. Dneska celej zápas vedly a soupeřky jen dotahovaly, ale nakonec stejně nevyhrály. V MTB dokonce ztratily vedení 7:3 ...

Hsieh/Strýcová si v případě finálovýho vítězství opět vybojujou první dvě místa v deblovým žebříčku. Ve finále si zahrajou trochu překvapivě s Dabrowski/Ostapenko a budou tudíž jasný favoritky ...
Reagovat
Jon61
Zápas jsem neviděl celý, ale nejvíce mne překvapila Bára Krejčíková, která se dokázala účinně bránit u sítě několika údery po sobě, dříve bývala silnější od základní čáry. Rozhodly zkušenosti Báry a Šu-Wej, měly chladnější hlavu v koncovce.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist