Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.
Candyman | 2021
csfd  imdb  kinobox
US premiéra: 27.08.2021
CZ premiéra: 26.08.2021
režie: Nia DaCosta
hrají: Tony Todd, Yahya Abdul-Mateen II, Colman Domingo, Teyonah Parris, Kyle Kaminsky

Candyman: Trailer 2


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
do_Od

Yahya Abdul-Mateen II mě poslední rok dva, co se začal tek nenápadně všude objevovat, hrozně baví. O to podezřelejší je, že se na Candymana stále tak úplně nedokážu naladit, natož natěšit. I druhý trailer opět vykazuje solidní řemeslo, vysvětluje vskutku jednoduchou hororovou zápletku, aniž by u toho příliš spoileroval (dokonce má i odpovídající délku), a nezdráhá se ukázat i pár šťavnatějších záběrů, jenže pořád z toho mám dojem, že je to celé takové nemastné a neslané. Ano, stop-motion filmeček jako podklad pro historii padoucha z názvu bude jistě moc fajn, režírující Nia DaCosta nejspíš nebude úplně marná a scénář od Jordana Peelea by mohl překvapit, jenže zatím v tom prostě ty papírové kvality nevidím proměněné do nějakého senzačního materiálu, který bych musel vidět. Ale snad je to prostě jen matnými trailery.

Candyman: Trailer


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
do_Od

Originál neznám, takže nemám s čím srovnávat, a dost možná budu zase jednou v menšině, nicméně materiál nového Candymana na mě překvapivě dost funguje. Produkující Jordan Peele je z toho cítit na míle daleko, což může, ale taky nemusí být dobře. Jasně, s Uteč mu to klaplo, My už ale byla pecka snad jen po formální stránce, takže si momentálně vůbec netroufnu hádat, jak to dopadne tentokrát. Režírující Nia DaCosta je totiž taky velká neznámá, jenže minimálně tahle ukázka je zkrátka natolik stylová (už jen to spojení songu Say My Name s celou premisou považuju za geniální tah), že prostě mám chuť vyrazit ihned do kina. Nepochybně v tom hraje roli taky fakt, že Yahya Abdul-Mateen II si to teď dává prostě ve všem (zdravím fanoušky Watchmenů), takže se těším částečně i na něj, rozhodně to ale neberte tak, že tu automaticky vyhlašuju horor roku, nebo že jsem se z traileru vyloženě posadil na zadek. Na to by mi musela ukázka přece jen předvést něco víc než pár vražedných výjevů a roj včel. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace