KB Symphosix představuje muzikanty a hodnotí začátky zkoušení!

28. února 2020 10:55
KB SymphoSix- jedinečný projekt, který poběží už brzy na Óčku.
Kb Symphosix

KB SymphoSix je unikátní hudební projekt, jehož vznik bude mapovat seriál, který poběží na ÓČKU. Představí i soukromí jednotlivých účastníků. Vše se bude vysílat na ÓČKO TV od podzimu 2020. V plánu je též vystoupení na festivalu Rock for People 2021. Pojďme si představit jednotlivé muzikanty, jejich mentory a Vlastimila Pence, který za celým jedinečným projektem stojí.

Saxofonistka: Zuzana Lukášová

Kb Symphosix

Dobra vlastnost: přátelská

Špatná vlastnost: tvrdohlavost.

Hraju v kapelách všeho druhu, mám vystudovanou klasiku na klarinet a teď se věnuju jazzu na KJJ, tudíž moje žánrové spektrum je dost různorodé. Hraju v klasických orchestrech na klarinet, v bigbandech na saxofon. Hrála jsem i dokonce na basu v jedné rockové kapele. Jezdila jsem pár zajezdů s projektem Rock Meets Classic, kde jsme doprovázeli hvězdy jako Ian Gillan z Deep Purple, Rick Parfitt ze Status Quo, Eric Martin z Mr. Big, Eric Bazilian z the Hooters a mnoha dalších. Hraju na saxofon v Krucipusku, Hlavou Dolů, Plující, New Sound Orchestra, Ella band, Morybundus Band a v saxofonovém kvartetu the Shoop Shoop Q.

Klávesistka: Eliška Svejkovská

Kb Symphosix

Moje kladná vlastnost je cílevědomost a schopnost se adaptovat prakticky kamkoliv. Moje záporné vlastnosti jsou častá prokrastinace, občas dost přehnaná sebekritičnost. Mám hodně vysoké cíle, ale nejsem si jistá, jestli to je záporná nebo kladná vlastnost. Moje úspěchy jsou zatím různé státní a mezinárodní soutěže v hraní na klávesy. V minulosti jsem hrála v různých hudebních uskupeních, spolupracovala s hudebníky, ale nic, co by stálo za řeč, brala jsem to jako nabírání zkušeností do budoucna. Momentálně studuji konzervatoř v Plzni. Kromě hudby mě baví také modeling a herectví. Občas si někde i zazpívám. Nejvíc fascinující věc pro mě je budoucnost...hrozně by mě zajímalo, jak bude vypadat moje kariéra za 10 let.

Kytarista/ Bass kytarista: Vilém Hujňák

Kb Symphosix

Čau, tak ta špatná vlastnost asi tvrdohlavost (jsem býk ve znamení) a dobrá něco jako systematičnost, vytrvalost nebo silná vůle.

Hudební úspěchy a zážitky: ve 14 letech jsem s Davidem (bubeník) založil rock/metalovou kapelu Gain a do 19 let jsme hravali menší koncerty a festivaly na Jižní Moravě. Mezitím jsem taky začal hrát v orchestru Black & White Orchestra a největší zážitek byl dvoudenní festival orchestrů v San Marinu, kde jsme hráli. Pak jsem se stal součástí krátkého projektu Symphonic Orchestra, kde jsme hráli vážnou hudbu v rockovém podání a účastnili se soutěže orchestrů v Kyjově.

Bubeník: David Klement

Kb Symphosix

Vlastnosti: záporný - nechávání věcí na poslední chvíli a jsem v některých věcech dost sobecký

kladný - naopak, když se do něčeho nadchnu, tak jedu na 100% a umím strhnout lidi sebou (toto mám zase v plánu v nadcházejících týdnech) a když zrovna nejsem sobeckej, tak se umím zase pro ostatní rozdat a ve všem se snažím vidět něco pozitivního.

Úspechy mám asi nejlíp popsaný tady http://davidklement.com/about.

Filip Kottek

Kb Symphosix

kladná vlastnost: poctivost

záporná: nerozhodnost

hudební úspěchy - vystoupení s Rytmusem,nový člen JD bandu (Jakub Děkan), vydání mého prvního producentského alba

Mentoři, kteří se o muzikanty starají:

Robin Fuuse Šeba - vizuál a choreografie

Marek Cimbál - přepsal hudební mix do not, pomáhá a pracuje na aranži.

mentor
mentor

Jaký byl začátek zkoušení nám prozradil Vlastimil Penc. „Cítil jsem od začátku respekt, nervozitu. Konec konců je to můj první hudební projekt. Máme po pár prvních zkouškách a atmosféra začíná být úžasná. Prvotní bariery odpadly, začínáme se upřímně smát, vtipkovat, ale co je pro mě nejdůležitější spolupracovat a komunikovat o díle. Myslím, že jsem vybral opravdu dobře, už dokážou zahrát cca prvních 11 minut a jde to rychleji než jsem čekal. Práce je před námi ale pořád dost, vybrat ty správné zvuky, udělat aranže, zapojit choreo. Myslím, že jsme na dobré cestě,“ říká Penc.

Kb Symphosix

Co ty na to?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:55 sobota 27. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 23
    WTF
  • 20
    LOVE
  • 18
    LOL
  • 17
    SUPER
  • 17
    OMG
  • 16
    FAIL

Související

HLASUJTE V ÓČKO CHART