Zdravé město: Na ústeckém magistrátu proběhlo jednání o spolupráci na městských akcích
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - O spolupráci na akcích týkajících se městských projektů ve čtvrtek jednal s představiteli Ústí nad Labem ředitel Národní sítě Zdravých měst Petr Švec. Setkal se s náměstkem primátora Tomášem Vlachem, tajemníkem magistrátu Milošem Studenovským a se zástupci odboru strategického rozvoje.

Řešily se možnosti spolupráce mezi městem a Národní sítí Zdravých měst. Konkrétně spolupráce na akcích týkajících se preventivních opatřeních závislosti na alkoholu a dalších návykových látkách. Dalším tématem jednání bylo představení aplikace, kterou spravuje Národní síť Zdravých měst, pro evidenci projektů a další možnosti využití.

Petr Švec poté prezentoval možnosti využití aplikace online zásobníku projektů města a prakticky ukázal, jak se s aplikací pracuje. Této prezentace se zúčastnili zaměstnanci magistrátu města a rovněž městských obvodů. Následně probíhala diskuze nad využitelností aplikace ve městě.

Poslední jednání na magistrátu města bylo se zástupci Odboru strategického rozvoje. Tématem tohoto jednání bylo strategické řízení ve městě a jeho průběh kalendářním rokem a praktické nastavení aplikace online zásobníku projektů v případě využití městem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru