Šetřit se dá v podstatě na všem, dokonce i na přestupném roce, který je sice jen jednou za čtyři roky, ale v tom právě tkví jeho výhoda. Seznamte se s dívkou svých snů 29. února a slavte tím pádem výročí jednou za čtyři roky. Tato metoda se dá aplikovat i v rámci narozenin vašeho dítěte. Díky této metodě ušetří spousty géček tisíce korun, které mohou následně protočit v bednách. Je to snadné.

29. únor se vyplatí

„O této metodě jsem se dozvěděl díky svému kamarádovi, kterému se jeho syn narodil 29. února a navíc ho pojmenoval Adam. Tím pádem mu musí kupovat dárky jen jednou za čtyři roky a navíc ušetří za oslavu. Jméno Adam mu dal proto, aby měl svátek na Štědrý den. Tím pádem ušetřil za dárky,“ svěřuje se Světu neúspěšných třicetiletý Milan z Mostu, kterého jsme přistihli zrovna, když vybíral za litra z automatu v Casinu Forbes. On sám nám prozradil, že dítě sice neplánuje, protože mu jeho účetní vypočítal, že se jedná o nevratnou investici, ale se svou současnou partnerkou se prý seznámil rovněž 29. února. Tím pádem jí musí obdarovat dárkem a pozvat na večeři jen jednou za čtyři roky.

FOTO: 7 tipů, jak ušetřit na dětech

7 tipů, jak ušetřit na dětech - 1*O_40b5qCX9Bl9D_rHWzF2A7 tipů, jak ušetřit na dětech - vánoce7 tipů, jak ušetřit na dětech - bart driver7 tipů, jak ušetřit na dětech - simpsons-opening-scene-recreation-lenivko-kvadratjic-lazy-square-5d25b49a7a67c__7007 tipů, jak ušetřit na dětech - old man
Další fotky
7 tipů, jak ušetřit na dětech - The_Burns_Cage_Couch_Gag7 tipů, jak ušetřit na dětech - selman_2-759×500

„Jediný problém byl v tom, že jsem musel čekat na seznámení takovou dobu. Mojí Lucku jsem měl v merku už přes dva roky, jenže 29. únor je 29. únor. Člověk musí občas něco obětovat, když chce ušetřit. To není jako, když si ve čtvrtek přivstanete a jdete na slevy do Kauflandu,“ pokračoval v monologu Milan. Kdyby se prý někdy v budoucnu rozmyslel a měl si udělat dítě, tak si přeje dceru, kterou by pojmenoval Eva. Slavila by totiž svátek rovněž na Štědrý den.

„Chcete-li vychytat termín vašeho možného porodu na 29.února, musíte v předchozím roce před tím přestupným souložit 7. června. Ale samozřejmě, že není nic jisté. Jedná se v podstatě o takové hraní beden ve světě početí, takže to buď vyjde nebo nevyjde. Bohužel na to máte jen jeden den za 4 roky,“ odborně radí známý český gynekolog, který si nepřál být jmenován.

Pro milovníky půjček máme velmi špatnou zprávu. Pokud si půjčíte 29. února, tak po vás banka nebo „nebankovka“ bude chtít v pravidelných měsíčních splátkách. V následujícím roce se datum splatnosti posune o jeden den, tedy na 1. března. Tato informace vás možná zklame, ale někdo zkrátka dluhy neodpouští kvůli datu. A co jste jako čekali?

29. únor je vlastně jakousi chybou v matrixu, kterou můžete využít. Tak směle do toho!

Komentáře