She-Hulk: Známe ideální představitelku Hulkovy zelené sestřenice?

She-Hulk: Známe ideální představitelku Hulkovy zelené sestřenice? | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Je právě tohle marvelovská She-Hulk? Nebo studio obsadí jen někoho typově podobného?

V létě by se měla v americké Atlantě začít točit minisérie s She-Hulk, další superhrdinkou ze stáje Marvelu. Je proto tedy potřeba pomalu, ale jistě, najít její představitelku. Víme, že casting hledá ženu mezi 25-35 lety, libovolného etnika. To není příliš přesná informace, nicméně později jsme se dozvěděli, že Marvel hledá někoho typově podobného Alison Brie. Tu můžete znát ze seriálů Community nebo GLOW. Alison dostává příležitost hrát typy zábavných žen, které dovedou být roztržité i rázné, zranitelné i extrémně vnitřně silné. Je to takový rozpustilý typ, výbušný, plný elánu.

Takhle to vypadá, když se sejdou v tělocvičně Brie a Brie. Potkají se jednou v rámci Marvel Universe?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Brie (@brielarson),

Když byla Alison na rozhovoru v pořadu Jamese Cordena, tak ten se jí zeptal, co na to říká, že se hledá její typ. A jestli by náhodou nebylo lepší, kdyby prostě obsadili rovnou ji. V tu chvíli Brie začala všemožně kroužit kolem horké kaše. Pravděpodobně to vůbec nic neznamená, nicméně náhoda je blbec, třeba si právě díky podobným internetovým maškarádám produkce herečky alespoň všimne a pozve ji na casting. Jisté by naopak mělo být to, že roli určitě nedostane mezi fanoušky oblíbená Stephanie Beatriz ze seriálu Brooklyn 99. Ta prozradila, že právě kvůli Brooklynu by na natáčení neměla čas.

She-Hulk, alias Jennifer Walters je v komiksech sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers. Chystanou minisérii připravuje scenáristka Jessica Gao. Minisérie bude nejspíš uvedená v roce 2022.

Zdroje: Daniel R

Galerie: 6

She-Hulk: Známe ideální představitelku Hulkovy zelené sestřenice? | Fandíme filmu She-Hulk: Známe ideální představitelku Hulkovy zelené sestřenice? | Fandíme filmu She-Hulk: Známe ideální představitelku Hulkovy zelené sestřenice? | Fandíme filmu She-Hulk: Známe ideální představitelku Hulkovy zelené sestřenice? | Fandíme filmu She-Hulk: Známe ideální představitelku Hulkovy zelené sestřenice? | Fandíme filmu She-Hulk: Známe ideální představitelku Hulkovy zelené sestřenice? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest